PartyHR njuškala

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Otvorenje kultnog Kokola Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 27. ožujka 2017. god. u 17:40

kokolo2603171

 

Kultni riječki restoran Kokolo ponovno je otvorio svoja vrata! Na svečanom otvorenju podršku su došli dati brojni gosti, a za zabavu je bilo zaduženo nekoliko izvođača od kojih se najviše istaknuo Jacques Houdek, predstavljen kao kum restorana Kokolo.


Opširnije...
 
Vrhunska večer u Rijeci: Virska noć Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 24. ožujka 2017. god. u 17:09

vir2303171

 

Sinoć je u Grand Hotelu Bonavia u Rijeci održana glamurozna prezentacija i gala večera pod nazivom Virska noć 2017. Novim turističkim filmom prikazani su destinacijski uspjesi otoka Vira i njegove prirodne ljepote. Program je vodio Dražen Turina Šajeta, a goste i uzvanike zabavljali su Bepo Matešić i David Ricov, klapa Puntamika te zadarska grupa Modus. Vrhunski i nagrađivani virski chefovi Anđelka Levak, Dario Kapović i Jakov Buškulić pripremili su bogati gastro stol s dalmatinskim i virskim specijalitetima.


Opširnije...
 
Dan žena uz 4look i Stiluetu! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 09. ožujka 2017. god. u 18:00

4look0803171

 

Dan žena uz 4look i Stiluetu događanje je koje je jučer okupilo 150 uzvanika koji su uživali u nesvakidašnjem programu i brojnim sadržajima koje su organizatori pripremili. Višemjesečne pripreme rezultirale su predstavljanjem tri blogerice koje su mlade i inspirativne žene te su se odlučile na promjene boje kose nadahnute prekrasnim bocama Bottega pjenušaca.


Opširnije...
 
Predstavljena sportska jurilica Peugeot 208 R5 T16 Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 25. veljače 2017. god. u 11:11

 

U modernom i atraktivnom restoranu i baru 'Molo' u Opatiji održalo se je u petak predstavljanje nove sportske jurilice, Peugeota 208 R5 T16, koju će voziti rally posada Prodan / Raštegorac. Predstavljanje je privuklo mnogobrojne goste i uzvanike, koji su uz gurmanske delicije uživali u predstavljanju ove sportske jurilice sa 280 konjskih snaga. Djelić atmosfere pogledati možete u fotografijama koje slijede.


Opširnije...
 
Upoznajte kultno mjesto u novom ruhu restorana Fuego Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 07. veljače 2017. god. u 18:31

fuego0702171

 

Zagrebačka gastro ponuda dobila je novi sadržaj. Kultno mjesto nekadašnjeg zagrebačkog restorana Dragaš u Kranječvićevoj ulici 2 u Zagrebu dobilo je svoje novo ruho. Iskustvo, tradicija i ugodna atmosfera recept su novog restorana Fuego koja nastavlja nekad davno započetu gastro priču koja je Zagrepčanima prirasla srcu.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 83

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.