PartyHR njuškala

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Završio Graffiti na Gradele Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 09. kolovoza 2017. god. u 19:08

gradele0808171

 

Brač, otok poznat po prirodnim ljepotama, plaži koja mijenja smjer ovisno o smjeru i jačini vjetra i bijelom kamenu, sada sa sigurnošću možemo reći, dobio je i svoj četvrti adut za privlačenje turista. Bolske fasade postale su platno na koje svake godine street art i graffiti umjetnici dolaze pokazati što mogu i znaju sa sprejevima i bojama, pritom ostavljajući Boljanima i svim posjetiteljima otoka jednu sasvim novu vizuru mjesta.


Opširnije...
 
Miss Primorsko-goranske županije 2017. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 01. kolovoza 2017. god. u 14:35

 

Na predivnoj terasi Caffe bara - Night bara Karolina u Rijeci održao se je Miss Primorsko-goranske županije za Miss Hrvatske 2017. godine. Lentu Miss Primorsko-goranske županije za Miss Hrvatske dobila je Katia Kuharić, a lentu prve pratilje ponijela je Sara Chelli, dok je za drugu pratilju izabrana Tea Harkanovac. Program je vodila Maja Skufca, a u glazbenom dijelu večeri sve prisutne zabavio je mladi pjevač iz Istre Mateo Pilat.


Opširnije...
 
Legendarni Greenpeaceov brod 'Rainbow Warrior III' u Rijeci Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 10. srpnja 2017. god. u 17:08

greenpeace1007171

 

Legendarni Greenpeaceov brod 'Rainbow Warrior III' koji plovi u sklopu mediteranske kampanje protiv plastike za jednokratnu upotrebu, uplovio je u ponedjeljak u riječku luku. 'Rainbow Warrior III' prvi je brod projektiran i sagrađen po mjeri Greenpeacea, pri čemu se maksimalno vodilo načelima održivosti i zaštite okoliša.


Opširnije...
 
Rijeka - Melodije Istre i Kvarnera 2017. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 03. srpnja 2017. god. u 16:50

mik0207171

 

Festival Melodije Istre i Kvarnera 2017., započeo je 27. lipnja u Opatiji, nastavio se 28. lipnja u Malinskoj, 29. lipnja u Kastvu, 30. lipnja u Raši, da bi finale bilo održano 2. srpnja u Rijeci. S obzirom na loše vremenske prilike, finalna festivalska večer održana je u dvorani Sportskog centra Zamet.


Opširnije...
 
RetrOpatija - The Best of 20th Century Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 02. srpnja 2017. god. u 16:29

retro0107171

 

RetrOpatija je jedinstven događaj koji je sve u Opatiji na trenutak vratila u šezdesete, sedamdesete, osamdesete godine prošlog stoljeća. Centar Opatije okupiran je bilo od strane parkiranih oldtimera, mladića i djevojka s gitarama..., plesa i veselja nije nedostajalo ove posebne čarobne noći.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 86

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.