PartyHR njuškala

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Importanne Hotels & Resort garantira odmor iz snova Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 03. lipnja 2019. god. u 12:53

royal0106191

 

Dubrovnik je jedna od najljepših destinacija na svijetu, kako u pogledu kulturne baštine tako i u pogledu turističke destinacije za odmor. Grad se nerijetko naziva ”biserom Jadrana”, a 1979. godine dodan je na UNESCO-v popis Svjetske baštine kao grad bogate kulture i povijesti. Stari grad Dubrovnik smješten je unutar gradskih zidina dugih 1970 metara, koje su tijekom stoljeća služile za obranu od raznih prijetnji, a danas predstavljaju najveću gradsku atrakciju. Zbog svoje srednjovjekovne stare jezgre koja je sve do današnjih dana zadržala autentični izgled, Dubrovnik mami brojne filmske producente, koji ga smatraju idealnom lokacijom za snimanje popularnih filmova i serija kao što je „Game of Thrones“ koji je zaludio cijeli svijet, no Dubrovnik je također grad u koji na odmor rado dolaze brojne svjetske zvijezde. Bez obzira odakle putnici dolaze u Dubrovnik, jedno je sigurno, uvijek ostaju zadivljeni i impresionirani ljepotom i bogatstvom koju nudi grad.


Opširnije...
 
Rijeka - Ford Pogarčić Mustang event - 25.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. svibnja 2019. god. u 18:00

 

U subotu pred mnogobrojnim obožavateljima jurilica održao se je prvi Ford Pogarčić Mustang event. Ergela od 25 "divljih konja", burn out show, glazba, atraktivne hostese, promocije raznih pića... garancija su bile odlične zabave čitav dan. Kako je to izgledalo najbolje možete pogledati na našim fotografijama.


Opširnije...
 
7. Exclusive Auto Moto Show Rijeka Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 24. svibnja 2019. god. u 06:28

 

7. Exclusive Auto Moto Show otvoren je 23. svibnja u dvorani Centra Zamet u Rijeci. Na Exclusive Auto Moto Showu posjetitelji su imali prilike vidjeti svu raskoš automobila trenutno dostupnih u Hrvatskoj ali i brojne premijere.


Opširnije...
 
Brojni poznati na gala eventu u Opatiji Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 20. svibnja 2019. god. u 13:07

imperial1905191

 

U lijepom Remisens Premium Heritage hotelu Imperial u Opatiji predstavljen je novi visoko hidratizirajući hijarulonski serum doktorice Vivian Jurković. Na gala večeri kojoj su prisustvovale i brojne poznate osobe poput Ane Begić Tahiri, Ive Mihalić, Sandija Cenova, Nenada Gračana, u gastro delicijama uživala su i zaštitna lica seruma Daniela Gračan, Ema Gračan, Ivana Delač i Nikolina Miletić Minovska.


Opširnije...
 
Otvoreni Amerikanski vrtovi u Opatiji Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 24. travnja 2019. god. u 10:31

vrtovi2304191

 

Povijesni perivoj "Amerikanski vrtovi" vrijedno je nematerijalno kulturno dobro koje je pod preventivnom zaštitom od 11. travnja 2016. godine. Nalazi se na terasastom terenu poviše spoja Rakovčeve ulice s Novom cestom. S obzirom na kompoziciju, materijale, ornamente i komunikacije, vrtovi su vrijedan primjer moderne s elementima historicizma.


Opširnije...
 

   Stranica 2 od 86

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.