PartyHR njuškala

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 7. Exclusive Auto Moto Show Rijeka Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 24. svibnja 2019. god. u 06:28

 

7. Exclusive Auto Moto Show otvoren je 23. svibnja u dvorani Centra Zamet u Rijeci. Na Exclusive Auto Moto Showu posjetitelji su imali prilike vidjeti svu raskoš automobila trenutno dostupnih u Hrvatskoj ali i brojne premijere.


Opširnije...
 
Brojni poznati na gala eventu u Opatiji Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 20. svibnja 2019. god. u 13:07

imperial1905191

 

U lijepom Remisens Premium Heritage hotelu Imperial u Opatiji predstavljen je novi visoko hidratizirajući hijarulonski serum doktorice Vivian Jurković. Na gala večeri kojoj su prisustvovale i brojne poznate osobe poput Ane Begić Tahiri, Ive Mihalić, Sandija Cenova, Nenada Gračana, u gastro delicijama uživala su i zaštitna lica seruma Daniela Gračan, Ema Gračan, Ivana Delač i Nikolina Miletić Minovska.


Opširnije...
 
Otvoreni Amerikanski vrtovi u Opatiji Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 24. travnja 2019. god. u 10:31

vrtovi2304191

 

Povijesni perivoj "Amerikanski vrtovi" vrijedno je nematerijalno kulturno dobro koje je pod preventivnom zaštitom od 11. travnja 2016. godine. Nalazi se na terasastom terenu poviše spoja Rakovčeve ulice s Novom cestom. S obzirom na kompoziciju, materijale, ornamente i komunikacije, vrtovi su vrijedan primjer moderne s elementima historicizma.


Opširnije...
 
Poznata lica tulumarila na terasi Arheološkog muzeja Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 23. travnja 2019. god. u 08:31

arheoloski2004191

 

Brojna lica s malih ekrana četvrtak navečer odlučila su provesti u samom središtu Zagreba, točnije na otvorenju preuređene terase restorana Brewbites koja se nalazi u dvorištu Arheološkog muzeja. Na otvorenju se pojavila i Edita Misirić koja je trenutno na porodiljnom i zbog majčinskih obaveza rijetko izlazi u javnost, a svi su odmah primijetili kako izgleda fantastično i ima odličnu figuru. Lijepa Edita na ovom se događaju pojavila s Antonijom Mandić i Anom Miščević koje također nisu propustile uživati na najljepšoj terasi u gradu.


Opširnije...
 
Molo Longo Rijeka - Marikomerc event - 02.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 03. travnja 2019. god. u 10:32

riba0304191

 

Svojevrsni party od mora i morskih delicija jedan od vodećih riboprerađivača sa zadarskog područja, sa poslovnicom u Rijeci, tvrtka Marikomerc pobrinula se da i ova 7. sezona na ovom dijelu Lijepe naše započne već tradicionalnim okupljanjem svojih poslovnih partnera.


Opširnije...
 

   Stranica 4 od 88

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.