PartyHR njuškala

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Brojni poznati na premijeri satirične predstave Opet on Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 10. ožujka 2018. god. u 20:23

komedija0903181

 

Satirična predstava Opet on, nastala prema bestselleru njemačkog autora Timura Vermesa, sinoć je premijerno izvedena u zagrebačkom Kazalištu Komedija. Autorski tim predvođen je redateljem Markom Juragom i dramaturginjom Jelenom Veljačom, a glavna zvijezda večeri bio je Dražen Čuček koji je na krilima velikog glumačkog ansambla Komedije maestralno interpretirao ulogu najvećeg zločinca u svjetskoj povijesti. Može li danas na internetu baš svatko postati zvijezda i koliko je površno današnje društvo, goruća su pitanja suvremenog svijeta kojima se bavi ova komedija prepoznavanja.


Opširnije...
 
Svečano otvorena Poliklinika Duduković Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 23. veljače 2018. god. u 19:43

poliklinika2302

 

Osnivač Poliklinike, dr. sc. Mladen Duduković, po mnogima će se u skoroj budućnosti nametnuti kao jedan od vodećih estetskih kirurga u zemlji. Za sve one koji brinu o svojoj koži i njeguju mladolik izgled, Zagreb je od jučer bogatiji za upravo takvu oazu u samom centru grada, na adresi Trg Mažuranića 3, čije uređenje nosi potpis renomirane arhitektice Vlatke Čizmić. Poliklinika Duduković je poliklinika na koju se dugo čekalo obzirom da dr. Duduković predstavlja pravo osvježenje hrvatske estetske scene. U današnjem svijetu kada je odlazak na beauty tretmane postala svakodnevnica, važno je uz obavljen tretman dobiti i savjet te stručno mišljenje koje u čitavom tom procesu pomaže klijentu. Obrisati godine s lica i biti zauvijek mlad,  nešto je čemu teži gotovo svatko.


Opširnije...
 
Rijeka - Humanitarni karnevalski bal 2018. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 11. veljače 2018. god. u 19:47

bal1002181

 

Palača Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja u dom je Humanitarnog karnevalskog bala koji svake godine okuplja mnoge uglednike i uz ples i zabavu prikuplja značajna sredstva za odabrane humanitarne ciljeve. Ove godine sredstva se prikupljaju za Sportski savez osoba s invaliditetom, za financiranje projekta nabavke specifične sportske opreme za sportaše s invaliditetom.


Opširnije...
 
Fifty Shades Freed premijera Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 07. veljače 2018. god. u 18:00

shades0702181

 

Jučer je u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog održana svečana pretpremijera Pedeset nijansi slobodniji - željno iščekivanog posljednjeg nastavka jedne od najpopularnijih trilogija današnjice. U točno isto vrijeme, film su u “La Salle Pleyel” u Parizu, u dvorani sličnoj Lisinskom, premijerno gledali i sami Jamie Dornan (Christian Grey), Dakota Johnson (Anastasia Steele) i druge hollywoodske zvijezde.


Opširnije...
 
Trijumfalni povratak Aide u Komediju Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 04. veljače 2018. god. u 14:38

aida0302181

 

Kazalište s Kaptola još je jednom potvrdilo da je hram mjuzikla u Hrvatskoj. Noć prepuna emocija, glazbene i glumačke interpretacije, ovacije i gromoglasni pljesak obilježili su povratak proslavljenog mjuzikla Aida u Kazalište Komedija. Teško je sinoć bilo suspregnuti suze, kako na pozornici tako i u gledalištu, a sudeći prema prvim reakcijama Komedija nastavlja i dalje s nizom uspješnih postava i hit predstava.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 86

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.