PartyHR njuškala

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Kultni zagrebački Khala bar predstavlja novo ruho Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 15. rujna 2017. god. u 20:45

khala1509171

 

Khala bar, kultno mjesto druženja generacija Zagrepčana, nakon više od deset godina zasluženo postaje opet novi, konceptualno i arhitektonski, vrhunski osmišljen prostor. Khala je smještena u samom centru Zagreba i godinama je omiljeno mjesto susreta i druženja. Sada svojim novim konceptom okreće novu stranicu uspješne povijesti.


Opširnije...
 
Proslava 5. rođendana Zapadnog trgovačkog centra Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 03. rujna 2017. god. u 17:59

ztc0209171

 

Ovoga vikenda Zapadni trgovački centar ZTC je u društvu brojnih Riječana i Riječanki proslavio svoj peti rođendan. Velikoj proslavi koja je ove godine trajala čak tri dana prisustvovala su i brojna poznata lica javnog života poput Damira Kedže, Ivane Paris, Belme Džomba, Voljena Grbca, Ingrid Divković i Vivian Galletta koji su uživali u nizu aktivnosti i odličnom nezaboravnom programu.


Opširnije...
 
Završio Graffiti na Gradele Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 09. kolovoza 2017. god. u 19:08

gradele0808171

 

Brač, otok poznat po prirodnim ljepotama, plaži koja mijenja smjer ovisno o smjeru i jačini vjetra i bijelom kamenu, sada sa sigurnošću možemo reći, dobio je i svoj četvrti adut za privlačenje turista. Bolske fasade postale su platno na koje svake godine street art i graffiti umjetnici dolaze pokazati što mogu i znaju sa sprejevima i bojama, pritom ostavljajući Boljanima i svim posjetiteljima otoka jednu sasvim novu vizuru mjesta.


Opširnije...
 
Miss Primorsko-goranske županije 2017. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 01. kolovoza 2017. god. u 14:35

 

Na predivnoj terasi Caffe bara - Night bara Karolina u Rijeci održao se je Miss Primorsko-goranske županije za Miss Hrvatske 2017. godine. Lentu Miss Primorsko-goranske županije za Miss Hrvatske dobila je Katia Kuharić, a lentu prve pratilje ponijela je Sara Chelli, dok je za drugu pratilju izabrana Tea Harkanovac. Program je vodila Maja Skufca, a u glazbenom dijelu večeri sve prisutne zabavio je mladi pjevač iz Istre Mateo Pilat.


Opširnije...
 
Legendarni Greenpeaceov brod 'Rainbow Warrior III' u Rijeci Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 10. srpnja 2017. god. u 17:08

greenpeace1007171

 

Legendarni Greenpeaceov brod 'Rainbow Warrior III' koji plovi u sklopu mediteranske kampanje protiv plastike za jednokratnu upotrebu, uplovio je u ponedjeljak u riječku luku. 'Rainbow Warrior III' prvi je brod projektiran i sagrađen po mjeri Greenpeacea, pri čemu se maksimalno vodilo načelima održivosti i zaštite okoliša.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 84

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.