PartyHR njuškala

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Kristalna dvorana hotela Kvarner Opatija - Bečki bal Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 25. rujna 2018. god. u 07:31

kvarner210918

 

Beč i Opatija, dva su ugledna europska grada koji više od stoljeća, kroz svoju povijest, kulturu i turizam održavaju blisko prijateljstvo, iz čega je proizašla ideja o organizaciji tradicionalnog bečkog bala u Opatiji. Ovogodišnji bečki bal organizirao se je 11 put, što dokazuje činjenicu kako ova dva grada i dalje kontinuirano održavaju bliske odnose. Kao i svake godine do sada, ovogodišnji bal održao se je u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner gdje su ugledni gosti, diplomati, gradonačelnici dvaju gradova i članovi bečke političke i gospodarske elite, kao i poduzetnici i dostojanstvenici iz Opatije plesali uz ritam valcera i uživali u okusima bečke kuhinje.


Opširnije...
 
6. Exclusive Auto Moto Show Rijeka Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 16. rujna 2018. god. u 10:22

 

6. Exclusive Auto Moto Show otvoren je 13. rujna u dvorani Centra Zamet u Rijeci. Na Exclusive Auto Moto Showu posjetitelji su imali prilike vidjeti svu raskoš automobila trenutno dostupnih u Hrvatskoj ali i brojne premijere.


Opširnije...
 
RetrOpatija 2018. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 02. srpnja 2018. god. u 08:26

retro300618

 

RetrOpatija je jedinstven događaj koji je sve u Opatiji na trenutak vratila u šezdesete, sedamdesete, osamdesete godine prošlog stoljeća. Centar Opatije okupiran je bilo od strane parkiranih oldtimera, mladića i djevojka s gitarama..., plesa i veselja nije nedostajalo ove posebne čarobne noći.


Opširnije...
 
Rijeka - Dan Talijanske Republike Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 08. lipnja 2018. god. u 08:03

 

Povodom talijanskog Dana Republike u zgradi nekadašnje Guvernerove palače (Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja u Rijeci) održano je svečano primanje za nekoliko stotina uzvanika. Na prijemu se moglo vidjeti poznate glumce, saborske zastupnike i političare koji su svojim dolaskom uveličali ovaj nacionalni praznik u Italiji. Generalni konzul Republike Italije u Rijeci Paolo Palminteri prigodnim govorom pozdravio je sve uzvanike.


Opširnije...
 
Jurski svijet premijerno projeciran u zagrebačkom Cineplexxu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 08. lipnja 2018. god. u 07:20

jurasic0806181

 

Jučer je zagrebački Cineplexx preplavio novi val dino-manije. Jursko ludilo se službeno vratilo, i to na velika vrata. Premijera iščekivanog nastavka najpoznatije sage o dinosaurima privukla je brojna poznata lica hrvatske javne scene, a okupljeni su dolazak novog filma iz omiljenog serijala proslavili uz piće dobrodošlice Johnny Walker Black Label.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 88

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.