PartyHR njuškala

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 U Komediju je stigao Revizor! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 21. listopada 2017. god. u 16:23

komedija2010171

 

'Kome se smijete? Sebi. Sebi se smijete' - riječi su kojima je sinoć zatvorena izvedba prve ovosezonske premijere Kazališta Komedija. Društvena komedija Revizor, Nikolaja Vasiljeviča Gogolja, postavljena je u režiji Dražena Ferenčine, a iako je riječ o djelu napisanom davne 1836. godine, čini se kako je oslikala društvo u kojem i dan danas živimo. Damir Lončar, Filip Juričić, Davor Svedružić, Goran Malus, Ivica Zadro, Igor Mešin, Saša Buneta, Dubravka Ostojić, Nina Kaić Madić, Ivan Magud, Ljubo Zečević, Dražen Bratulić te Marija Borić interpretirali su komične Gogoljeve likove, a sjajnim izvedbama oživjeli su vrijeme i sliku Rusije 19. stoljeća te vrlo jasno oslikali korumpirano društvo i malograđanstvo koje i dan danas djeluje vrlo stvarno i aktualno.


Opširnije...
 
Kristalna dvorana hotela Kvarner Opatija - Bečki bal Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 24. rujna 2017. god. u 21:32

kvarner2309171

 

Beč i Opatija, dva su ugledna europska grada koji više od stoljeća, kroz svoju povijest, kulturu i turizam održavaju blisko prijateljstvo, iz čega je proizašla ideja o organizaciji tradicionalnog bečkog bala u Opatiji. Ovogodišnji bečki bal organizirao se je po jubilarni deseti put, što dokazuje činjenicu kako ova dva grada i dalje kontinuirano održavaju bliske odnose. Kao i svake godine do sada, ovogodišnji bal održao se je u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner gdje su ugledni gosti, diplomati, gradonačelnici dvaju gradova i članovi bečke političke i gospodarske elite, kao i poduzetnici i dostojanstvenici iz Opatije plesali uz ritam valcera i uživali u okusima bečke kuhinje.


Opširnije...
 
Veličanstveni početak nove sezone Kazališta Komedija Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 24. rujna 2017. god. u 18:35

komedija2309171

 

Do posljednjeg mjesta ispunjeno kazalište, zarazan osmijeh i gromoglasni pljesak, svevremenski hitovi grupe ABBA i vrhunske glumačke interpretacije, slika je koja je obilježila početak 67. sezone zagrebačkog Kazališta Komedija. 150. izvedba mjuzikla Mamma Mia! najavila je bogatu sezonu Kazališta Komedija, a sudeći po reakcijama brojne oduševljene publike, koja je ovacijama nagradila sjajan glumački postav, za ovu će se predstavu tražiti karta više i u trećoj godini izvođenja.


Opširnije...
 
Kultni zagrebački Khala bar predstavlja novo ruho Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 15. rujna 2017. god. u 20:45

khala1509171

 

Khala bar, kultno mjesto druženja generacija Zagrepčana, nakon više od deset godina zasluženo postaje opet novi, konceptualno i arhitektonski, vrhunski osmišljen prostor. Khala je smještena u samom centru Zagreba i godinama je omiljeno mjesto susreta i druženja. Sada svojim novim konceptom okreće novu stranicu uspješne povijesti.


Opširnije...
 
Proslava 5. rođendana Zapadnog trgovačkog centra Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 03. rujna 2017. god. u 17:59

ztc0209171

 

Ovoga vikenda Zapadni trgovački centar ZTC je u društvu brojnih Riječana i Riječanki proslavio svoj peti rođendan. Velikoj proslavi koja je ove godine trajala čak tri dana prisustvovala su i brojna poznata lica javnog života poput Damira Kedže, Ivane Paris, Belme Džomba, Voljena Grbca, Ingrid Divković i Vivian Galletta koji su uživali u nizu aktivnosti i odličnom nezaboravnom programu.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 86

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.