PartyHR njuškala

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 RetrOpatija - The Best of 20th Century Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 02. srpnja 2017. god. u 16:29

retro0107171

 

RetrOpatija je jedinstven događaj koji je sve u Opatiji na trenutak vratila u šezdesete, sedamdesete, osamdesete godine prošlog stoljeća. Centar Opatije okupiran je bilo od strane parkiranih oldtimera, mladića i djevojka s gitarama..., plesa i veselja nije nedostajalo ove posebne čarobne noći.


Opširnije...
 
Brojna poznata lica na MTV SummerBlast Warm up partyju! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 30. lipnja 2017. god. u 16:40

summer3006171

 

Poreč se sprema za najbolje, najluđe i najvatrenije ljeto! Najveće zvijezde svjetske elektroničke scene pobrinut će da Hrvatska ponovo potvrdi zasluženu titulu hit ljetne destinacije, a drugo izdanje vatreno je najavljeno u samom centru Zagreba, gdje su se okupili brojni fanovi na ljetnom MTV SummerBlast Warm up partyju. Kao što je već najavljeno, festival MTV SummerBlast u Poreč, 25. i 26. kolovoza, dovodi najveću zvijezdu današnjice Will Smitha, a Zagreb je glumcu poslao zanimljivu plesnu poruku.


Opširnije...
 
Lion´s Run u Opatiji Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 15. lipnja 2017. god. u 12:09

auti1306171

 
Najskuplji vozni park na svijetu u utorak je stigao u Opatiju - Lion´s Run. Lion´s Run osnovao je njemački poduzetnik Manuel Hübner. Strastveni ljubitelj luksuznih automobila i egzotičnih avantura spojio je svoje dvije najveće ljubavi i postepeno stvorio međunarodni brend koji predstavlja jedinstveno kružno cestovno putovanje najprestižnijim europskim destinacijama. U rekordnom roku brojni avanturisti prepoznali su posebnost ovog putovanja koje je danas jedna od najpopularnijih avantura ove vrste u svijetu.


Opširnije...
 
Poznate ljepotice uveličale otvorenje beauty oaze Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 11. lipnja 2017. god. u 22:40

gorica1006171

 

Jučer je u Splitu otvoren centar Bgold, luksuzno uređeni smještajni kapaciteti u sklopu najvećeg kozmetičkog centra u Hrvatskoj - Gorica. Među brojnim osobama na otvorenju isticale su se pjevačica Andrea Šušnjara, bivše Miss Universe Hrvatske Renata Lovrinčević i Biljana Mančić, dizajnerica Monika Sablić, akademski slikar Zvonimir Mihanović, kraljica aerobika Nataša Bebić, poduzetnik Riccardo Mazzucchelli, književnica Kata Mijić, dizajneri Igor Đuga Nives Lutz, Ria Devčić, Jurica Pirić.


Opširnije...
 
Prilog Life Novog lista proslavio 15. rođendan Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 10. lipnja 2017. god. u 19:19

life0906171

 

U petak na ekskluzivnoj zabavi u lounge baru Boonker u Rijeci prilog Life Novog lista proslavio je svoj 15. rođendan. U sklopu proslave održala se je i prva modna revija u Rijeci dizajnerskog para Elfs, iza kojeg stoje Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, koji su prije par tjedana otvorili i svoj prvi ekskluzivni dućan u Rijeci. Kompletan event bio je bio pod pokroviteljstvom autocentra Mercedes Emil Frey i estetskog i medicinskog centra Eternity.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 84

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.