PartyHR njuškala

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Rijeka - Humanitarni karnevalski bal 2018. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 11. veljače 2018. god. u 19:47

bal1002181

 

Palača Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja u dom je Humanitarnog karnevalskog bala koji svake godine okuplja mnoge uglednike i uz ples i zabavu prikuplja značajna sredstva za odabrane humanitarne ciljeve. Ove godine sredstva se prikupljaju za Sportski savez osoba s invaliditetom, za financiranje projekta nabavke specifične sportske opreme za sportaše s invaliditetom.


Opširnije...
 
Fifty Shades Freed premijera Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 07. veljače 2018. god. u 18:00

shades0702181

 

Jučer je u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog održana svečana pretpremijera Pedeset nijansi slobodniji - željno iščekivanog posljednjeg nastavka jedne od najpopularnijih trilogija današnjice. U točno isto vrijeme, film su u “La Salle Pleyel” u Parizu, u dvorani sličnoj Lisinskom, premijerno gledali i sami Jamie Dornan (Christian Grey), Dakota Johnson (Anastasia Steele) i druge hollywoodske zvijezde.


Opširnije...
 
Trijumfalni povratak Aide u Komediju Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 04. veljače 2018. god. u 14:38

aida0302181

 

Kazalište s Kaptola još je jednom potvrdilo da je hram mjuzikla u Hrvatskoj. Noć prepuna emocija, glazbene i glumačke interpretacije, ovacije i gromoglasni pljesak obilježili su povratak proslavljenog mjuzikla Aida u Kazalište Komedija. Teško je sinoć bilo suspregnuti suze, kako na pozornici tako i u gledalištu, a sudeći prema prvim reakcijama Komedija nastavlja i dalje s nizom uspješnih postava i hit predstava.


Opširnije...
 
Koncert humanitarne akcije 'Moja učiteljica zove se nada' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 23. prosinca 2017. god. u 21:34

humanitarna2312171

 

Jučer je koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog bila mjesto radnje predivne humanitarne akcije “Moja učiteljica zove se nada”. Akcija kojoj je cilj pomoći djeci oboljeloj od malignih bolesti u Klinici za dječje bolesti Zagreb kroz projekt „Škole u bolnici“ počela je ranije ovog mjeseca, a vrhunac cijele akcije bio je jučerašnji koncert Zagrebačke filharmonije po ravnanjem maestra Alana Bjelinskog. Cjelokupnom ugođaju doprinijeli su nastupi eminentnih hrvatskih glazbenika - Tedija Spalata, Tonija Cetinskog, Nene Belana, Amire Medunjanin, Gabi Novak, Matije Dedića, Saše Lozara, Natali Dizdar i klape Šufit.


Opširnije...
 
Otvoreno najveće kino u Dalmaciji - CineStara Split 4DX Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 03. prosinca 2017. god. u 22:29

cinestar0112171

 

Sinoć je u dalmatinskom biseru, gradu pod Marjanom, otvoreno najveće i najmodernije kino u Dalmaciji - CineStar 4DX Mall of Split. Oko 1000 Splićana sinoć je ostalo oduševljeno novim CineStarom koje će zasigurno postati najdraže okupljalište za sve dalmatinske filmofile. Sinoćnje otvorenje nisu propustili gradonačelnik Splita - Ante Krstulović Opara, državni tajnik Ministarstva kulture - Krešimir Partl, Hrvoje i Branka Krstulović te brojni poznati: Nives Ivanković, Goran Bogdan, Goran Marković, Iva Šulentić, Anamarija Asanović, Arijana Čulina, Ana Čagalj, Andrea Šušnjara, Nataša Bebić, Ivo Perkušić, Marija i Jurica Pirić, Neda Makjanić Kunić, Sandra i Ivan Ledenko, Domenica Žuvela, Ivo Amulić, Pero Kozomara, Gabrijela Budimir te mnogi drugi. Nakon svečanog otvorenja, CineStar 4DX™ Mall of Split počastio je Split spektakularnim vatrometom čime je označeno da su vrata najvećeg kina u Dalmaciji i službeno otvorena. A nakon vatrometa s okupljenim uzvanicima napravljen je slonfie - najveći selfie u kinu kojeg od milja zovu 'slon od kina'.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 88

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.