PartyHR njuškala

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Juraj Zigman u akciji - 03.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 04. prosinca 2010. god. u 16:28

 

Na velikom koncertu Jelene Rozge u Clubu Terminal susreli smo i poznatog hrvatskog modnog dizajnera Juraja Zigmana, čiju je upravo kreaciju i Jelena nosila na samo koncertu. Juraj Zigman obukao je mnoge poznate estradne zvijezde, kao što su Indira, Nina Badrić, Jelena Rozga i mnoge druge koje su upravo njegove kreacije odabrale za svoje nastupe.


Opširnije...
 
Stereo - Zoran Mišić - 05.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 05. studenog 2010. god. u 22:45

 

Jednog od najpopularnijih finalista prve sezone showa Hrvatska traži zvijezdu, Zorana Mišića, posjetila je naša PartyHR ekipa uoči pripreme za svoj koncert u riječkom Stereu. Nasmiješen i dobro rasploložen, vršio je zadnje probe sa svojim  pratećim sastavom "New Found Power". Zvuk električnih gitara, bubnjeva odjekivali su cijelim prostorom Sterea, a mnogobrojni fanovi počeli su se skupljati na ulazu. Unatoč pretrpanom rasporedu, simpatični Zoran Mišić, spremno je stao pred objektiv našeg fotoreportera i obavio PartyHR photosession.


Opširnije...
 
Na kavi sa sexy Feminnemkama - 22.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 23. listopada 2010. god. u 15:27

 

U petak su PartyHR njuškala na Picasso Wettpunkt Cuba Party-u u Tower centru u Rijeci malo pronjuškali VIP stol oko kojeg su sjedile sexy članice ženske grupe Feminnem. Pamela Ramljak, Neda Parmać i Nika Antolos čekajući svoj nastup sladile su se slatkim keksićima. Obučene u kratke crvene minice, noseći visoke crne čizmice plijenile su pažnju mnogih.


Opširnije...
 
Jahta "Givi" ostavlja bez daha - 09.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. listopada 2010. god. u 15:53

 

Prekrasna, velika, glamurozna, skupa... imperativi su koji prate impozantnu 60 metarsku jahtu "Givi", koja već nekoliko dana "odmara" privezana u riječkoj luci tik do kluba Terminal. Nismo mogli, a da ne pronjuškamo malo bolje taj luksuzni ploveći hotel, slikamo ga i pokušamo saznati neke informacije o njemu. Ponosni vlasnik je talijanski poslovni čovjek Gabriele Volpi, koji je za njenu izradu platio ne malih 30 milijuna eura.


Opširnije...
 
Blue Box - Snimanje spota - 04.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 04. listopada 2010. god. u 19:30

 

Jahte, hoteli, bazeni, skupi automobili... Samo su mali dio onoga što je sve pratilo snimanje spota hrvatsko-talijanskog producentskog tima DJ Igora Relića & DJ Mattea sa poznatim svjetskim pjevačem Mr. Adam Clayem. Danas u ugodnom ambijentu Blue Box solarija u centru Rijeke snimali su se zadnji kadrovi ekskluzivnog spota namijenjenog za MTV. Prekrasna Martina Majerle snimila je svoj dio u spotu. Kako se zabavljala vesela ekipa vidjeti možete u narednim slikama.


Opširnije...
 

   Stranica 83 od 86

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.