PartyHR njuškala

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Belma i Mirza u Phanasu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 22. lipnja 2010. god. u 17:25

 

Usprkos ružnom vremenu i kiši koja je neprestano lijevala, subotnju večer s prijateljima u Phanasu proveli su Belma i Mirza.

Par koji će uskoro uploviti u bračne vode, ugodno se družio na donjem katu Phanasa ispijajući cugu i u razgovoru s prijateljima. Belma, koja je te večeri izgledala iznimno fino u crnoj pripijenog haljinici golih ramena, nije ispuštala iz vida svoga Mirzu te ga stalno mazila, a on joj je uzvraćao zagrljajima.


Opširnije...
 
Boris Ivančić nakon Janice opet ljubi Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 08. lipnja 2010. god. u 21:26

 

Donosimo ekskluzivne slike Borisa Ivančića, poznatiji kao bivši dečko Janice Kostelić koji je mirnu subotnju večer u riječkom klubu Terminal iskoristio za opuštanje s mladom nepoznatom djevojkom.

 

Nakon neočekivanog prekida Boris je krenuo dalje, a Janica kao da se nada još nečemu što bi moglo povratit dah njihovoj bivšoj vezi. Tako se Boris sa svojom tajanstvenom djevojkom vrlo ugodno zabavljao prvo na terasi kluba gdje su uz njihove prijatelje vodili intimne razgovore uz smjeh. Potom su se pomakli prema šanku gdje je Boris naručivao piće, a djevojka ga je pokušavala sve više približiti sebi. Nakon kratkog vremena uspjela je, tako je nakon slatkog flerta pao prvi sočni poljubac. Oboje su se toliko prepustili čarima da nisu marili za naručenu cugu, a sam Boris je uživao dok ga je djevojka grickala po vratu, ušnoj resici i na kraju je to ispalo pravo oblizivanje!


Opširnije...
 
Tina Vukov na modnom događaju - pronjuškana! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 20. svibnja 2010. god. u 17:05

 

Pronjuškali smo veliku modnu reviju koja se održala u Rijeci u jednom noćnom klubu gdje su se mogla vidjeti mnoga javna lica hrvatske estrade.

Dok su reviju nosile poznate i najbolje hrvatske manekenke, u publici su sjedili zaintrigirani posjetitelji. Jedna od njih koja nam je zapela za oko je bila Tina Vukov, mlada riječka pjevačica i studentica. Tina se zabavljala u društvu prijateljice uz svoj rezervirani stol tik do manekenske piste.


Opširnije...
 
OPIUM BUDDHA BAR - Rijeka - ZATVORENO Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 20. siječnja 2010. god. u 17:19

 

OPIUM BUDDHA BAR možemo nazvati još noćnim klubom koji jednostavno živi „od danas za sutra“.

 

Sve je počelo nakon poznatog okupljališta za sve generacije „Svid Rock Cafea“ odlučilo se ići u drastične promjene, glazbene i prostorne. Tako je 2004. godine nastao Opium Buddha bar koji je uvelike osvježio noćni život tada dosadne i tmurne Rijeke. Na otvorenju su se mogle primjetiti mnoge riječke i zagrebačke face koje je predvodio Tarik Filipović, te su takve otmjene zabave trajale sve do jutarnjih sati uz veliku kontrolu osoblja. Tada se puno više pažnje davalo na biranu i stariju klijentelu za razliku od danas. Kroz godine klub je doživljavao sve više promjenja, u početku se sve baziralo na najboljim komercijalnim i house hitovima u jednom velikom prostoru, a danas su to dva prostora koji pričaju priču za sebe.


Opširnije...
 

   Stranica 86 od 86

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.