PartyHR njuškala

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Jahta "Givi" ostavlja bez daha - 09.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. listopada 2010. god. u 15:53

 

Prekrasna, velika, glamurozna, skupa... imperativi su koji prate impozantnu 60 metarsku jahtu "Givi", koja već nekoliko dana "odmara" privezana u riječkoj luci tik do kluba Terminal. Nismo mogli, a da ne pronjuškamo malo bolje taj luksuzni ploveći hotel, slikamo ga i pokušamo saznati neke informacije o njemu. Ponosni vlasnik je talijanski poslovni čovjek Gabriele Volpi, koji je za njenu izradu platio ne malih 30 milijuna eura.


Opširnije...
 
Blue Box - Snimanje spota - 04.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 04. listopada 2010. god. u 19:30

 

Jahte, hoteli, bazeni, skupi automobili... Samo su mali dio onoga što je sve pratilo snimanje spota hrvatsko-talijanskog producentskog tima DJ Igora Relića & DJ Mattea sa poznatim svjetskim pjevačem Mr. Adam Clayem. Danas u ugodnom ambijentu Blue Box solarija u centru Rijeke snimali su se zadnji kadrovi ekskluzivnog spota namijenjenog za MTV. Prekrasna Martina Majerle snimila je svoj dio u spotu. Kako se zabavljala vesela ekipa vidjeti možete u narednim slikama.


Opširnije...
 
Korzo - Dino Bubičić i Ivana Paris - 23.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 23. rujna 2010. god. u 17:14

 

Dino Bubičić, nekadašnji Mister Hrvatske i njegova zaručnica Ivana Paris, bivša Miss Universe iskoristi su lijep, topao i sunčan četvrtak kako bi se prošetali riječkim Korzom. Budno oko našeg paparazza primijetio ih je i poslikao za Vas. Oboje u modernoj i urbanoj odjeći, privlačili su poglede mnogih, a lijepa trudnica Ivana, zračila je pozitivnošću.


Opširnije...
 
Gat Karoline Riječke - Nautica - 23.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 23. rujna 2010. god. u 15:46

 

Mnogi ih sanjaju al samo nekolicina imaju, riječ je o morskim ljepoticama jahtama kojih na ovogodišnjem 26. međunarodnom nautičkom sajmu – NAUTICA nije nedostajalo. Na površini od 10.000 četvornih metara prostire se veliki broj plovila: motorni brodovi, gumenjaci, jedrilice, jedrenjaci, drvene brodice, kao i brodski i vanbrodski motori, te ostala ponuda programa nautičke i prateće opreme.


Opširnije...
 
Ambasador OP - Snimanje spota - 22.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 22. rujna 2010. god. u 21:04

 

Srijeda je za neke značila rad punom parom od jutra do navečer u svrhe velikog snimanja spota namijenjenog za MTV u opatijskom hotelu Ambasador. Hrvatsko-talijanski producentski tim DJ Igor Relić & DJ Matteo Petrone brinuli su se za snimanje spota dok sam glazbeni hit sačinjava poznati svjetski pjevač Mr. Adam Clay.


Opširnije...
 

   Stranica 86 od 88

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.