Upoznajte kultno mjesto u novom ruhu restorana Fuego Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 07. veljače 2017. god. u 18:31

fuego0702171

 

Zagrebačka gastro ponuda dobila je novi sadržaj. Kultno mjesto nekadašnjeg zagrebačkog restorana Dragaš u Kranječvićevoj ulici 2 u Zagrebu dobilo je svoje novo ruho. Iskustvo, tradicija i ugodna atmosfera recept su novog restorana Fuego koja nastavlja nekad davno započetu gastro priču koja je Zagrepčanima prirasla srcu.

 

Bogata prošlost diktira dizajn interijara, stoga su se novi vlasnici odlučili za eklektičan stil u kojem su strogo pazili da prošlost oplemene modernim detaljima. Kombinirajući stilove, svjetlo dana ugledao je prostor u kojem se savršeno stopio industrijski stil s modernim dizajnom.  Prostrani restoran svojom dubinom gostu ostavlja na izbor intimni kutak ili ostakljeni prostor s pogledom. Ugodna atmosfera koja ima dušu mjesto je za savršen bijeg od gradske vreve za ukusan brunch ili finu večeru uz preporuku iskusnog chefa ili pak po vlastitom izboru.

 

Iskusni chef Kristijan Hajdek svoje kulinarsko umijeće stekao je u Hrvatskoj, usavršavao se u Americi u gradu Atlanti, a po povratku je dugi niz godina radio u nekoliko poznatih zagrebačkih restorana. U društvu najboljih domaćih kuhara već 20 godina uspješno priprema delicije za brojne osobe iz društvenog života, od političkog vrha do estradnih zvijezda. Gastro ponuda ove nove dnevne i noćne pripreme po tradicionalnoj hrvatskoj recepturi, od ovog siječnja mogu isprobati svi ljubitelji kontinentalnih specijaliteta.

 

Kako bi zadovolji sva vaša osjetila, uz vrhunsku eno i gastro ponudu u ugodnom abijentu novog restorana, ponudu savršeno zaokružuju i upotpunjuju vrhunski glazbenici koji će svakog vikenda boravak u omiljenom drštvu u restoranu Fuego učiniti nezaboravnim.

 

Tekst: Press
Fotografije: Filip Popović

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.