Veličanstveni "Score" Luke i Stjepana u Zagrebu! Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 02. travnja 2017. god. u 15:58

2cellos0204171

 

Društveni događaj tjedna nisu propustili ni: gradonačelnik Milan Bandić, bivši predsjednik Ivo Josipović, Tonći Huljić, Marko Tolja, Jelena Rozga, Branko Đurić, Nina Badrić, Petar Grašo, Luka Nižetić, grupa Detour... 2CELLOS su sinoć u društvu obitelji, prijatelja, medija, suradnika, brojnih glazbenih gostiju, promovirali novi album "Score" koji su snimili s Londonskim simfonijskim orkestrom.

 

Album je objavljen 17. ožujka (Portrait/Menart) i već se u prvom tjednu popeo na vrh prodaje u Japanu, a na iTunes top ljestvici klasičnih albuma, na #1 je završio u čak 40 zemalja!

 

"Oduvijek smo željeli snimiti album filmske glazbe. Obožavamo filmsku glazbu i ovo je bila savršena prilika da pokažemo svoju romantičnu stranu.", poručuju Luka i Stjepan koji su na ovom albumu pokazali još jednom svoj talent i virtuoznost, kao i poznavanje klasične glazbe.

 

Luka Šulić i Stjepan Hauser već su danas na putu za Milano gdje će sutra održati koncert. Do kraja godine slijedi nastvak svjetske turneje na kojoj će im se u Arenama, pridružiti poznati svjetski orkestri. Neki koncerti su već i rasprodani, primjerice u Ljubljani 7. i 8. travnja. Što se Hrvatske tiče, imat ćemo ih priliku gledati 2. srpnja u pulskoj Areni.

 

A sinoć su im se na opuštenom druženju uoči još jedne koncertne godine pridružili: gradonačelnik Milan Bandić, bivši predsjednik Ivo Josipović, Tonći Huljić, Marko Tolja, Jelena Rozga, Branko Đurić, Nina Badrić, Petar Grašo, Luka Nižetić, grupa Detour, Tedi Spalato i mnogi drugi. Premda 2CELLOS nisu svirali pošto promoviraju album i turneju u pratni orkestara, nakraju se ipak malo zasviralo i to na klavijaturama, u društvu glazbenih  gostiju.

 

Tekst: Press
Fotografije: Vedran Metelko, Simone Di Luca, Stephen Bednaić

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.