
Sinoć je održan zanimljiv gastro event u Stanciji Kovačići gdje su uzvanici imali prilike iskušati neka od vrhunskih jela Damira Modrušana, chefa restorana Zigante i kulinarsko umjeće chefa Vinka Frlana koji je ujedno i vlasnik Stancije Kovačići i majstor u kuhinji restorana Kovačići. U ležernoj i opuštenoj atmosferi Stancije gostima su predstavljena ukusna jela od tartufa i uz svaki slijed odgovarajuće vino - AGROLAGUNA i VINA ZIGANTE. Naša nepca su uživala u musu od kravljeg sira sa tartufom uz Perla Rose Vina Laguna, bakalar sa tartufom sa Malvazija Vižinada 2013. Vina Laguna, taglilini carbonara sa crnim svježim tartufom i Frasco 2014. Giancarlo Zigante, prefini boškarin sa Gran Riserva Teran Giancarlo Zigante, te sladoled od tartufa sa crumblom od šumskog voća i krema zabaione sa Muškat Ružom.