Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Osvojite nagradu All inclusive Homo si teć Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 10. travnja 2012. god. u 10:37

 

Nagradna igra All inclusive Homo si teć promovira 11. riječki polumaraton i 16. utrku građana Homo si teć, a udružila je snage kako bi Rijeku predstavila i brendirala kao pravu turističku destinaciju. Nakon Riječkog karnevala, vrijeme je za još jednu tradicionalnu riječku manifestaciju. All inclusive Homo si teć nagradna igra pruža vam mogućnost doživjeti jedinstveno iskustvo sudjelovanja na zabavno-sportskoj manifestaciji Homo si teć. Dan je to kada se u Rijeci promovira trčanje, sportski način života i zdravlje.


Opširnije...
 
Za rukometaše izrađene najbolje naočale Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 06. travnja 2012. god. u 12:12

 

Ghetaldus tvornica i Hrvatska rukometna reprezentacija uspostavili su partnersku i prijateljsku suradnju te su za najbolje hrvatske rukometaše, izrađene najbolje hrvatske naočale. Direktor tvornice Ghetaldus Damir Kokanović i savjetnik za poslovnu izvrsnost Vlatko Kalapoš u četvrtak, 5. travnja u Varaždinu svim igračima i članovima stručnog stožera reprezentacije darovali su unikatne sunčane naočale kao znak podrške i suradnje.


Opširnije...
 
Springfestival: Nova imena i program Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 06. travnja 2012. god. u 12:08

 

Još samo nekoliko tjedana preostaje do početka Springfestivala kojim će započeti festivalska sezona po cijeloj Europi. Vodeći festival elektronske glazbe održava se na impresivnim lokacijama u Grazu, UNESCO-ovom gradu svjetske baštine i UNESCO-ovom gradu dizajna.


Opširnije...
 
10. Seasplash najavljuje nove izvođače Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 06. travnja 2012. god. u 12:02

 
Uz već potvrđene legende britanske glazbene scene Dreadzone, Ruts DC i Vibronics, na desetogodišnjici Seasplash festivala koji se održava od 19. do 22.07. na Tvrđavi Punta Christo u Štinjanu kraj Pule će nastupiti i veteran UK duba Jah Free, poznati poljski reggae dub bendovi: Paprika Korps i Ragana, francuski veseljaci Joke, te hrvatski sastavi: Brain Holidays, Dubble i Digitron Sound System.


Opširnije...
 
Predstavljene glazbene radionice AMC-a Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 04. travnja 2012. god. u 21:16

 

Danas su u poznatom zagrebačkom studiju glazbenog producenta Baby Dooksa predstavljene četiri radionice nadolazeće ADRIA MUSIC CONFERENCE. Glazbeni video by Algebra & TipiTV, Workshop by Sea, Workshop by Emi i Škola pjevanja Husar & Tomčić radionice su koje će se održati za vrijeme druge po redu AMC u Umagu 01. i 02. lipnja u hotelu Sol Melia Coral.


Opširnije...
 

   Stranica 310 od 335

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.