Keopsi oduševili riječku publiku! Ispis
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 28. svibnja 2012. god. u 18:58

 

Nakon zagrebačke promocije grupa Keops prošlog je vikenda održala koncertnu promociju svog istoimenog albuma prvijenca i u riječkoj Stereo dvorani. Glasni, brzi i poletni u nastojanjima da što kvalitetnije predstave svoj debitantski album oduševili su publiku i konačno su doživjeli ovacije u vlastitom gradu! Za to je naravno 'zaslužan' odabir repertoara, jer su i ovog puta osim pjesama s novog albuma (koje su su dominirale tijekom koncerta i bilo je očito kako bend posebno uživa u njima) svirali i brojne domaće i strane hitove.

 

Ova uvježbana petorka (na ovom koncertu pojačana s dva vrsna back vokala Riversica) na pozornici teško može podbaciti, jer je riječ o skupini rutiniranih glazbenika sposobnih na svakom nastupu postići neprekidni good mood trenutak. Najvažnija pojedinost u cijeloj priči oko tog koncerta je to da je riječka publika napokon stala iza jednog od najambicioznijeg i najperspektivnijeg gradskog glazbenog proizvoda...

 

Podsjetimo, album grupe Keops u prvom je tjedna prodaje zauzeo 4. mjesto na službenoj listi prodanih albuma u Hrvatskoj. Trenutno punom parom odrađuju gostovanja na radio i tv postajama, a uskoro će predstaviti svoj novi singl 'Nikad nisi željela'. Nastavljaju i s live svirkama po hrvatskim gradovima - Umagu, Novom Vinodolskom, Rabu, Pagu. Njihovi prvi sljedeći nastupi su: 18.06. (Rijeka) - 'Karlovačko korner' gdje nastupaju sa Nenom Belanom i Majkama te 29.6. (Rijeka) caffe bar Nad urom.

 

Izvor: Press