Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 R'n'B Exclusive u Clubu Boa Rijeka Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 23. ožujka 2012. god. u 07:04

 

Club Boa Rijeka po prvi puta ugostila je popularnu party večer R’n’B EXCLUSIVE. U Boi je vladala prava plesna groznica. Zabavnu nagradnu igru R’n’B Exclusive “Perfect time to shine” provodili su modeli R’n’B Honeys te nagradile djevojku sa najlješom haljinom, najljepšim štiklama i naj accesorizeom. Pobjednice su osvojile poklone Salon Aleksandra i Ballantines. Vruću atmosferu u Clubu Boa Rijeka održavao je DJ Jericho, a kako je to izgledalo možete provjeriti na videu ili se uvjeriti na najboljem klupskom partyu jednom mjesečno u klubu Boa.


Opširnije...
 
Festival kave Opatija Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 22. ožujka 2012. god. u 13:50

 

Tradicionalni “Festival kave Opatija” i ove godine donosi vikend uživanja u, ne samo obožavanom crnom napitku, već i u svemu onome vezanom uz njega. U organizaciji Grada Opatija, TZ Grada Opatija i realizaciji SCAE Hrvatska, Opatija će od 30. ožujka do 1. travnja, biti središte kavoljubaca iz cijele regije.


Opširnije...
 
Objavljene nominacije za 19. Porin Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 21. ožujka 2012. god. u 22:38

 

Doznali smo imena svih nominiranih za 19. izdanje Diskografske nagrade Porin. Čini se da će većina najprestižnijih nagrada ove godine biti podijeljena među trojkom čije su albume sjajno ocijenile i kritika i publika a sad je očito, i glazbena branša. Najviše razloga za zadovoljstvo imaju Goran Bare i Majke čiji se album „Teške boje“ (nakladnik Croatia Records) izborio za 10 nominacija kolega – uključujući i one najprestižnije, za pjesmu i album godine.


Opširnije...
 
DJ Martin Solveig u Hrvatskoj Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 19. ožujka 2012. god. u 13:41

 

Producent posljednjeg Madonninog albuma MDNA Francuz Martin Solveig konačno ponovno dolazi u Hrvatsku. Veliki regionalni glazbeni ljetni spektakl UMAGINATION održava se od 01. - 03. lipnja 2012. na prostoru ATP dance Arene u Umagu. Iako je Madonnin koncert u Hrvatskoj otkazan, posjetitelji UMAGINATIONA imati će prilike čuti najnovije glazbene hitove koje je Martin Solveig radio za Madonnin posljednji album.


Opširnije...
 
Porin 2012: Svečana objava nominacija Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 19. ožujka 2012. god. u 11:41

 

Diskografska nagrada Porin, najprestižnije priznanje za glazbenički rad u zemlji, ove će godine biti dodijeljena 19. put. Prijave glazbenih izdanja objavljenih od 1. prosinca 2010. do 30. studenog 2011. zaključene su 6. siječnja. Ured Porina pri Institutu hrvatske glazbe proteklih je dana evidentirao sve prijave: nakladnici su za Porin 2012. predložili 334 diskografska izdanja, čak 38 više nego prošle godine! S brojem prijavljenih izdanja povećao se i broj prijava za nominacije: ove ih je godine 1571, čak 211 više nego 2011. godine. I broj nakladnika je veći: ove godine natječe ih se 34 dok ih je prošle godine bilo 31. U tijeku je detaljna obrada svih ispravnih prijava: u 7 radnih skupina sudjeluje oko 40 stručnjaka iz svih glazbenih područja.


Opširnije...
 

   Stranica 315 od 338

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.