Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Marijina priča osvojila nagradu za koncert Dine Merlina Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 11. prosinca 2011. god. u 23:08

 

Koncert koji će Dino Merlin održati u Areni Zagreb je najljepši poklon u Blagdansko vrijeme za svakog od posjetitelja. Darovat će nam Dino puno ljubavi kroz svoje pjesme ali i iznenađenja koje očekuju sve one koji dođu u zagrebačku Arenu. Dino Merlin je u Bosni i Hercegovini glazbenik koji uživa kultni status, njegovo glazbeno stvaralaštvo dio je kulturne povijesti bosanskohercegovačkih naroda ali i povijest ex jugoslavenskih naroda. Dvadeset sedam godina karijere, deset autorskih albuma, dva puta je predstavljao svoju zemlju na Eurosongu, sve su to podatci kojima se može ponositi, ali Dino se prije svega ponosi svojom publikom.


Opširnije...
 
Kompletni program Božićne Dance Koride Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 07. prosinca 2011. god. u 18:28

 

Prvi dio božićne večeri u splitskoj Spladium Areni odigrat će se s grupom Connect u glavnoj ulozi dok će drugi dio večeri užariti DJ program u sklopu povratničke turneje emisije TOP DJ MAG i njenog tvorca legendarnog Damira Cuculića. Za one koji nisu bili dio tog nezaboravnog doba Damir Cuculić je još devedesetih godina u suradnji s Irenom Šćurić pokrenuo prvu TV emisiju elektroničke glazbe Top Dj Mag i tako utjecao na razvoj hrvatske elektronske scene.


Opširnije...
 
Održana promocija kalendara Riječki dečki 2012. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 07. prosinca 2011. god. u 18:03

 

Šesnaesti po redu humanitarni kalendar Riječki dečki 2012., sinoć je predstavljen u Cukrarikafe Baru gdje su se okupili brojni Riječani, a zvijezde večeri bili su ovogodišnji „Riječki dečki“. Humanitarni duh, prijateljstvo, ljubav prema moru - jer more je život, spojila je čak dvadeset i jednog „Riječkog dečka“.


Opširnije...
 
Torta od 15 metara Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 03. prosinca 2011. god. u 16:12

 

Drugi dan opatijskog Festivala čokolade započeo je pogledima u oblačno nebo iznad Opatije, no vrijeme se posrećilo ljubiteljima čokolade i kiša nije spriječila brojne čokoljupce  da dođu u Opatiju, obiđu štandove izlagača, a mnogobrojna djeca uživaju u bogatom programu kojeg je organizator priredio za njih. Dječje predstave, ulični zabavljači, glazbeni programi i dobro raspoloženje danas vladaju Opatijom.


Opširnije...
 
Otvoren Festival čokolade Opatija 2011. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 02. prosinca 2011. god. u 16:46

 

Festival čokolade Opatija 2011. svečano je otvoren u Ugostiteljskoj školi Opatija, ispisivanjem riječi Opatija kao dekoracije na posebno pripremljenoj torti koju je izradio poznati talijanski slastičar Domenico Constanza, a ime Opatije ispisao opatijski zamjenik gradonačenika Ernie Gigante Dešković.


Opširnije...
 

   Stranica 315 od 329

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.