Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Snimite video spot za pjesmu "Zovi me Erika" Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 04. kolovoza 2011. god. u 14:02

 

I Bee - Ivana Banfić i Croatia Records pozivaju sve kreativce da osmisle video spot za Ivanin novi singl Zovi me Erika! Ako ste talentirani "filmaš" koji traži priliku za promociju, ali i dobru zaradu, mi vam je nudimo! Zovi me Erika novi je singl I Bee te pjevačica poziva sve zainteresirane da osmisle i režiraju video spot koji će postati službeni spot za pjesmu.


Opširnije...
 
Dimitri from Paris stiže u pratnji zečica Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 04. kolovoza 2011. god. u 13:48

 

Poznati svjetski DJ, producent i Playboy DJ Dimitri from Paris, poznat i još kao najomiljeniji DJ Hugha Hefnera, za čije je partije osmislio i kreirao poseban house set ”At The Playboy Mansion”. Dimitri će se do  posebne Playboy zone u kojoj će se odvijati zaseban program sa Playboy zečicama, dovesti u originalnoj aristokratskoj kočiji iz 19. stoljeća i to na električni pogon.


Opširnije...
 
Potvrđen line up za Moon & Rocks Festival Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 04. kolovoza 2011. god. u 12:52

 
Još samo 2 dana do svakako najdužeg partyja ovoga ljeta, Moon & Rocks Festivala. Predviđeni početak je u 17 sati na stadionu Cisa u Novalji, a program će trajati do 3 sata nakon čega se zabavi seli na Zrće na afterparty u klub Aquarius. Astralis Team otvara ovaj elektronski show, a Infected Mushroom zatvaraju  Moon & Rocks 2011 kasno u noć.


Opširnije...
 
Ian Paice pohvalio album Teške industrije Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 03. kolovoza 2011. god. u 11:00

 

Bubnjar legendarne grupe Deep Purple Ian Paice nakon koncerta u uvali Čigrađa preslušao je novi album „Bili smo raja“ i oduševio se! Putujući na relaciji Murter-Zagreb album „Bili smo raja“ Paiceu je pustio glazbenik i manager Hrvoje Hum, a bubnjarska živa legenda Paice, pri tom nije štedio komplimente i skrivao svoje oduševljenje, te je zamolio primjerak albuma za sebe.


Opširnije...
 
Balašević oduševio Kastav Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 03. kolovoza 2011. god. u 10:33

 

Kastav je drevni grad sa jednim od najljepših prostora za manifestacije u nas, sa svojom Crekvinom. Upravo je, na ovom velebnom prostoru, u predivnoj atmosferi, više od tri i pol sata, Đorđe Balašević oduševljavao brojnu publiku "Kalendarom mog djetinjstva". Bio je to jedan od onih trenutaka kada se dogodi onaj famozni "klik" između umjetnika i publike i kada, nakon cjelovečernjeg druženja jednostavno poželite da ono još traje.


Opširnije...
 

   Stranica 326 od 334

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.