Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 5. Riječke stepenice Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 15. kolovoza 2011. god. u 16:20

 

Modna revija večernjih haljina i odijela renomiranih modnih kuća i dizajnera 5. Riječke stepenice, održati će se 26. kolovoza u 20:30h na stepenicama pored Grand hotela Bonavia. Kolekcije jesen/zima na najvećoj modnoj manifestaciji u regiji u prelijepom ambijentu kamenih stepenica u centru grada predstaviti će: RIO, Gena, Varteks, Lurex, Martin Arbanas, Vesna Sposa, Callegari, Marijana Hero, Eni Surian, Milena Kapetanović-Peperoncina design, Andrea Anić, Petra Fledrović, očna optika Ghetaldus Rijeka, kožna galanterija Galko i dizajnerica Iva Srok Tucić sa kolekcijom nakita.


Opširnije...
 
Đorđe Balašević zapalio Pulu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 15. kolovoza 2011. god. u 14:49

 

Točno godinu dana nakon početka hrvatske turneje "Đorđe Balašević & Panonska mornarica Tour ", koja je posebnim dvodnevnim konceptom spojila koncert ovog izuzetno popularnog autora i premijeru Balaševićevog redateljskog prvijenca, filma "Kao rani mraz", ovaj specifični event je doživio veliko finale u Puli.


Opširnije...
 
Đorđe Balašević & Panonska mornarica Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 09. kolovoza 2011. god. u 19:56

 

Sve je započelo u Opatiji, točno prije godinu dana, kada je svojim koncertom i hrvatskom premijerom filma "Kao rani mraz", Đorđe Balašević započeo turneju koja je obilježila proteklu i ovu godinu. Nakon Opatije i jednog doista posebnog vikenda, Balaševića i njegovu Panonsku mornaricu su ugostili Osijek, Split i Zagreb. I cijeli  "Đorđe Balašević & Panonska mornarica Tour 2010" protekao je u posebnom ozračju, kada su vikendi bili u znaku omiljenog autora, njegovih skladbi i njegovog filma.


Opširnije...
 
Snimite video spot za pjesmu "Zovi me Erika" Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 04. kolovoza 2011. god. u 14:02

 

I Bee - Ivana Banfić i Croatia Records pozivaju sve kreativce da osmisle video spot za Ivanin novi singl Zovi me Erika! Ako ste talentirani "filmaš" koji traži priliku za promociju, ali i dobru zaradu, mi vam je nudimo! Zovi me Erika novi je singl I Bee te pjevačica poziva sve zainteresirane da osmisle i režiraju video spot koji će postati službeni spot za pjesmu.


Opširnije...
 
Dimitri from Paris stiže u pratnji zečica Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 04. kolovoza 2011. god. u 13:48

 

Poznati svjetski DJ, producent i Playboy DJ Dimitri from Paris, poznat i još kao najomiljeniji DJ Hugha Hefnera, za čije je partije osmislio i kreirao poseban house set ”At The Playboy Mansion”. Dimitri će se do  posebne Playboy zone u kojoj će se odvijati zaseban program sa Playboy zečicama, dovesti u originalnoj aristokratskoj kočiji iz 19. stoljeća i to na električni pogon.


Opširnije...
 

   Stranica 327 od 335

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.