Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 "Better day" - Hrvatska house scena u svijetu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 11. srpnja 2011. god. u 16:38

 

More, sunce, house, party, groove... neke su od imenica koje nas asociraju na ljeto i nadolazak turističke sezone, sa ogromnim količinama ledenih i šarenih koktela punih zaraznih plesnih ritmova i ludog provoda do ranih jutarnjih sati.Sve skupa začinjeno uz ljubav na plaži ili u moru, vrhunac je svega onoga što bismo mogli nazvati "Better day".


Opširnije...
 
Ban i Diktatori snimaju novi spot Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 11. srpnja 2011. god. u 12:17

 

Marijan Ban i njegovi Diktatori ove srijede na koncertu na platou splitskog kluba O'Hara snimaju spot za pjesmu "Dok galebovi vrebaju". Podsjetimo, Ban je na ovogodišnjem izdanju Splitskog festivala osvojio nagradu za izniman doprinos hrvatskoj glazbi, te je izjavio da se upravo radi live svirke vratio na fest.


Opširnije...
 
Hartera - Raspored izvođača Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. srpnja 2011. god. u 18:48

 

U četvrtak započinje dugo očekivana Hartera koja će okupiti veliki broj eminentnih izvođača i performera. Biti će to 3 dana uživancije u posebnom štimungu koji možete doživjeti samo posjetite li ovogodišnju Harteru. Naša ekipa pokušati će Vam dočarati atmosferu fotografijama sa svih triju večeri ovog spektakla.


Opširnije...
 
Fatboy Slim pred više od 20 tisuća fanova Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. srpnja 2011. god. u 14:26

 

Točno u ponoć 24-satni spektakl BIG BEACH kulminirao je nastupom FATBOY SLIMA koji je dvosatnim setom rasplesao više od 20 000 ljudi na plaži Zrće. Set je, uz vizualne efekte na impresivnom videozidu od 80 kvadratnih metara, uključio neke od njegovih najvećih hitova, kao što su Praise You, Rockafeller Skank i Star 69, ali i neka iznenađenja, poput Bohemian Rhapsody od Queena i Eye of the Tiger od Survivora, koje su izazvale euforiju među okupljenima na plaži koja se na jedan dan pretvorila u plesni podij od 3000 m².


Opširnije...
 
Jelena Radan u Klovićevim dvorima Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. srpnja 2011. god. u 12:11

 

Jelena Radan je u četvrtak 7. srpnja u atriju galerije Klovićevi dvori održala koncert koji će publika još dugo pamtiti. Nadjenuvši svom zanimljivom koncertnom programu naziv Susret-Triptih, Jelena Radan je već zaintrigirala sve glazboljupce koji su s nestrpljenjem iščekivali njezine nove pjesme, koje je te večeri premijerno izvela u sklopu 30. po redu Zagrebačkih ljetnih večeri.


Opširnije...
 

   Stranica 327 od 329

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.