Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Večernjaku zbog krađe opomena teška 150.000 kn Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 17. kolovoza 2011. god. u 06:44

 

Epilog prepisivanja otkrića iz knjige "KONDO KONDO". Tekstom o Monaco apartmanima Kostelića i Ljubičića, u susjedstvu Lepe Brene i Carmen bin Laden, moglo bi se pozabaviti i hrvatsko Državno odvjetništvo. Zagrebački odvjetnik Emil Havkić podnio je 10. kolovoza o.g. Opomenu pred tužbu nakladniku Večernjeg lista. Epilog je to povrede autorskih prava Irene Divković Milanović, odnosno prepisivanja tema iz knjige "KONDO KONDO". Naime, uredništvo Večernjeg lista od autorice knjige tražilo je podatke o nekretninama poznatih hrvatskih sportaša u Monacu.


Opširnije...
 
Organizator festivala najavio vjenčanje Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 17. kolovoza 2011. god. u 06:34

 

Kad je organizator San Pellegrino Beach Festivala koji se ovo ljeto održava 19. i 20. kolovoza u Umagu obećao još iznenađenja nismo ni slutili da je u pitanju vjenčanje i to baš njegovo. No slagalica se složila i jedna dugoodišnja ljubavna priča svoj službeni nastavak dobit će upravo na prvom izdanju ovog open air festivala.


Opširnije...
 
5. Riječke stepenice Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 15. kolovoza 2011. god. u 16:20

 

Modna revija večernjih haljina i odijela renomiranih modnih kuća i dizajnera 5. Riječke stepenice, održati će se 26. kolovoza u 20:30h na stepenicama pored Grand hotela Bonavia. Kolekcije jesen/zima na najvećoj modnoj manifestaciji u regiji u prelijepom ambijentu kamenih stepenica u centru grada predstaviti će: RIO, Gena, Varteks, Lurex, Martin Arbanas, Vesna Sposa, Callegari, Marijana Hero, Eni Surian, Milena Kapetanović-Peperoncina design, Andrea Anić, Petra Fledrović, očna optika Ghetaldus Rijeka, kožna galanterija Galko i dizajnerica Iva Srok Tucić sa kolekcijom nakita.


Opširnije...
 
Đorđe Balašević zapalio Pulu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 15. kolovoza 2011. god. u 14:49

 

Točno godinu dana nakon početka hrvatske turneje "Đorđe Balašević & Panonska mornarica Tour ", koja je posebnim dvodnevnim konceptom spojila koncert ovog izuzetno popularnog autora i premijeru Balaševićevog redateljskog prvijenca, filma "Kao rani mraz", ovaj specifični event je doživio veliko finale u Puli.


Opširnije...
 
Đorđe Balašević & Panonska mornarica Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 09. kolovoza 2011. god. u 19:56

 

Sve je započelo u Opatiji, točno prije godinu dana, kada je svojim koncertom i hrvatskom premijerom filma "Kao rani mraz", Đorđe Balašević započeo turneju koja je obilježila proteklu i ovu godinu. Nakon Opatije i jednog doista posebnog vikenda, Balaševića i njegovu Panonsku mornaricu su ugostili Osijek, Split i Zagreb. I cijeli  "Đorđe Balašević & Panonska mornarica Tour 2010" protekao je u posebnom ozračju, kada su vikendi bili u znaku omiljenog autora, njegovih skladbi i njegovog filma.


Opširnije...
 

   Stranica 331 od 340

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.