×

Upozorenje

Fotografije su arhivirane i nisu dostupne za online pregled!
×

Napomena

Ukoliko su Vam potrebne navedene fotografije molimo Vas da nam se javite na e-mail adresu: urednistvo@party.hr, sa točnim nazivom arhiviranog albuma. Naziv albuma je: images/stories/albumi/mark
Postani zvijezda spota za pjesmu "Da si htjela" Ispis
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 23. studenog 2011. god. u 17:35

 

Prvim singlom " Da si htjela" Mark Marku se ustalio na glazbenim ljestvicama mnogih radijskih postaja u Hrvatskoj. Na nekim od najslušanijih radija "Da si htjela" je po slušanosti na drugom mjestu, odmah iz Jelene Rozge što je, mora se priznati, ogroman uspjeh. Ovih dana završen je i scenarij za spot kojim će Mark Marku pjesmu "Da si htjela" predstaviti i televizijskim gledateljima.Zanimljiv scenarij i jedna od odabranih lokacija, klub "Va Bene", jamče nam intrigantnu i zanimljivu priču.

 

Tražimo glavnu glumicu u Markovom spotu: curu koja je lijepa i jako dobro pleše, ali i statiste koji će za vrijeme snimanja uživati u klubu "Va Bene". Za sve one koji vole Marka i njegovu glazbu i koji su ga doveli do polufinala showa "Hrvatska traži zvijezdu" evo prilike da se pojave u Markovom prvom spotu.

 

Pozivamo Vas da ukoliko želite biti jedna od zvijezda spota za pjesmu "Da si htjela" pošaljete svoju sliku i osnovne informacije na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , do 30.11.2011. Obavijest o scenariju i sve detalje dobit ćete odmah po poslanom mailu.
 
"Da si htjela" je najavni singl albuma na kojem Mark uz provjerenu ekipu stručnjaka ovih dana predano radi. Za singl "Da si htjela" glazbu, aranžman i tekst potpisuje Miro Buljan.

 

Dečko koji nas je sve zadužio emocijama i strasti koju je uložio u svoj glazbeni put zaslužuje našu podršku. Hvala Vam na tome.

 

Izvor: Press

{gallery}albumi/mark:140:90:0{/gallery}