Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Indira poručuje: Okrećem novi list! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 06. lipnja 2022. god. u 09:03

indira060622

 

Ni deset dana nakon objave drugog samostalnog albuma 'Atlantida', Indira Forza predstavlja novi singl 'Žena od titana' koji prati i video spot. Riječ je o pjesmi s kojom Indira uskoro nastupa na CMC festivalu u Vodicama. 'Završila sam svoju drugu glazbenu priču i vrijeme je da okrenem novi list te počnem pisati pjesme koje će obilježiti novo poglavlje. Kod mene nema stajanja, samo kratak predah da popravim ruž i idemo dalje!', kroz smijeh objašnjava Indira koja je napisala riječi za pjesmu 'Žena od titana', a koju je uglazbio Boris Đurđević.


Opširnije...
 
Indira objavila drugi samostalni album: 'Atlantida' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 27. svibnja 2022. god. u 18:55

colonia2605221

 

Nakon četiri godine Indira Forza objavljuje svoj drugi samostalni album 'Atlantida' i to u digitalnom obliku. Indira se priključila umjetnicima koji u ovom formatu objavljuju svoje albume približavajući se online publici širom svijeta.


Opširnije...
 
Maja Šuput prva je zakoračila u CineStar zapad u Z centru Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 06. svibnja 2022. god. u 12:16

maja0605

 

Zapadni dio Zagreba uskoro dobiva svoje prvo kino, jer 12. svibnja CineStar službeno otvara vrata u sklopu Z Centra u Španskom. Međutim, priliku za sneak peek impresivnog interijera dobila je Maja Šuput, koja je, kao što sama kaže, najveća obožavateljica kokica te zato obožava ići u kino. Tako je Maja prva zakoračila u unikatne kino dvorane koje imaju nešto baš u njenom stilu, a to su kraljevski ležajevi, gaming dvorana i sasvim jedinstveni WOW bar koji je sam po sebi savršena scenografija, kako za kavu, tako možda i za snimanje spota!


Opširnije...
 
Dan prodavaonica ploča protekao uz vinil 'Ja sam žena' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 27. travnja 2022. god. u 11:23

meri2704221

 

Glazba, čudesan spoj melodije i riječi, poput vjernog je prijatelja koji nas prati kroz život. Za njom posežemo u trenucima kada slavimo ili tugujemo, ona je i utjeha i izvor sreće. Iako je neiscrpna, svatko od nas privržen je posebnom albumu kojem se iznova vraćamo. Digitalizacija nam je omogućila da glazbu slušamo u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu, međutim, priznat ćemo kako postoji nešto nostalgično u fizičkim nosačima zvuka. Upravo zato, u Hrvatskoj i svijetu odaje se hommage glazbenim albumima i prodavaonicama gdje se oni mogu kupiti, a ove godine Dan prodavaonica ploča održao se protekle subote, 23. travnja.


Opširnije...
 
'Fališ mi' - prvi singl s novog albuma Severine Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 01. travnja 2022. god. u 13:08

severina0104221

 

Dugoočekivani novi album, Severina je najavila singlom 'Fališ mi', ujedno i prvom snimljenom pjesmom s novog albuma, gdje prvi puta surađuje s bugarskim pjevačem Azisom. 'Kada mi je Filip predložio Azisa, znala sam da će to biti mali korak za njega, ali velik za ovu pjesmu, što je i dokazao svojom izvedbom, koja je maestralna. Od kada se pjesma počela stvarati, Azis je bio s nama u mislima i drago mi je da mi se pridružio. Znam da ste dugo čekali na novu pjesmu i falili ste mi... Nadam se i ja vama.' - Severina


Opširnije...
 

   Stranica 2 od 62

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.