Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Tina Katanić poletjela balonom iznad Bundeka Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 01. listopada 2014. god. u 18:37

 

Završio je i šesti dan festivala Bundekfest 2014. Sunčano vrijeme, prekrasni park i jezero Bundek te odličan zabavni, kulturni i gastro program zagrebačkog festivala privukli su i jučer brojne posjetitelje. Međunarodni festival balona napustio je Bundekfest na vrlo atraktivan ali i posebno zanimljiv način. U posljednjem podizanju velikog, plavog zagrebačkog balona organizatori su brojnim gledateljima priušitli posebno iznenađenje.


Opširnije...
 
KEOPS - Pogledajte videospot 'Rat' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 30. rujna 2014. god. u 17:29

 

Riječki hard rock bend Keops predstavio je videospot za svoj aktualni singl "Rat"! Glavna uloga u spotu dodijeljena je fatalnoj Tini Katanić koja se, prema zamisli redatelja Branka Drakulića i Martine Validžić, ovdje našla u ulozi domine!


Opširnije...
 
Suprugove riječi raznježile Doris Dragović Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 26. rujna 2014. god. u 16:46

 

'Doris je velik čovjek i veliki prijatelj. Sve što radi pridaje tome maksimalnu važnost. Samo idi dalje, ljudi te vole. Bez obzira što se sve piše, jer uvijek se diži prašina za one koje vride, tako je bilo uvijek', poručio je svojoj supruzi, Doris Dragović, Mario Budimir u eteru Narodnog radija. Suprugove riječi dirnule su popularnu pjevačicu do suza. 'On je moja srodna duša', rekla je popularna pjevačica koja je u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', najavila svoj koncert u Lisinskom, 5. studenog.


Opširnije...
 
Vedrana najavljuje plesnu jesen uz H2O Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 25. rujna 2014. god. u 14:50

 

Jesenska plesna groznica u Zagrebu počinje ovog vikenda! Jedna od najljepših hrvatskih manekenki Vedrana Linardić u strasnom zagrljaju modela Ivana Ukalovića najavljuje jesenska druženja i plesanja uz najnovije svjetske i domaće glazbene hitove koja nas očekuju u novom centru regionalne zabave - zagrebačkom klubu H20 koji se otvara u subotu, 27. rujna 2014.


Opširnije...
 
Tina Katanić i Željko Mavrović pozivaju na Bundek Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 23. rujna 2014. god. u 15:43

 

Psihomodo Pop i Let 3 najavljuju vrhunsku rock poslasticu na Bundekfestu 2014. koji počinje u četvrtak 25. rujna od 11 sati, a slijedećih će jedanaest dana biti centrom zabave, dobre glazbe i gastro užitaka. Poziv svim Zagrepčanima te gostima Grada Zagreba uputili su i atraktivna TV voditeljica Tina Katanić, bivši boksač Željko Mavrović i košarkaš Andrija Žižić.


Opširnije...
 

   Stranica 39 od 49

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.