Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Marko Tolja predstavio novu pjesmu 'Tišina' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 31. siječnja 2018. god. u 18:26

tolja3101181

 

Marko Tolja u svojoj je najnovijoj autorskoj pjesmi "Tišina", u maniri istinskog umjetnika koji emocije najbolje otkriva svojim pjesmama, potpuno ogolio dušu. Otkrio je da žali za nekim svojim postupcima iz prošlosti koji su rezultirali okončanjem ljubavne veze, a intimnost pjesme dočarao je videospotom iz kojeg pršte emocije. Koliko mu znači ova pjesma pokazao je i odabirom lokacije snimanja, jer je prvi puta pokazao svoju kuću za odmor na planini Učka, gdje često odlazi naći svoj mir u pauzi brojnih nastupa koji su zaredali nakon objave hvaljenog studijskog albuma "Stavi pravu stvar" u suradnji s Jazz orkestrom HRT-a.


Opširnije...
 
Novi duet! Glumica Mila Elegović i Mladen Burnać Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 27. siječnja 2018. god. u 17:54

burnac2601181

 

Slavna glumica i pjevačica Mila Elegović, te poznati kantautor Mladen Burnać, objavili su svoj dugo očekivani glazbeni duet - pjesmu "Više nismo zajedno", za koju su snimili i neobičan video spot. Autor pjesme je sam Mladen, koji je napisao i glazbu i stihove. Aranžman je djelo Tihomira Preradovića, a Marko Dimić je redatelj spota. Isti je sniman proteklih dana u Zagrebu, na Gornjem gradu, a u spotu gotuje i mladi čelist Matej Milošev.


Opširnije...
 
2CELLOS objavili spot 'My Heart Wil Go On' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 05. siječnja 2018. god. u 17:26

cellos0501

 

2CELLOS su danas objavili novi spot i to za pjesmu 'My Heart Will Go On', odnosno pjesmu iz filma 'Titanic'. Redatelj spota i direktor fotografije je Aleksandar Kerekeš-Keky s kojim su Luka i Stjepan snimali i spot 'Now We Are Free' iz filma Gladiator.


Opširnije...
 
Adventska razglednica najljepših Hrvatica Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 16. prosinca 2017. god. u 13:55

advent1612171

 

Čak 19 missica prošetalo je gradovima i pokazalo zašto je Hrvatska poželjna destinacija za Advent. Budući da je prosinac najljepše doba u godini kada započinje adventska čarolija u svim dijelovima Hrvatske naše ljepotice, sve redom Miss Universe Hrvatske, dočarale su ljepotu i raskoš gradova za božićne blagdane. Zagreb, Split, Rijeka, Dubrovnik, Opatija, Vinkovci samo su neki od gradova čije razglednice iz kutka missica donosimo u nastavku.


Opširnije...
 
Severinina pjesma dosegla brojku od 100 milijuna pregleda Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 14. prosinca 2017. god. u 00:42

severina1412

 

Pjesma 'Uno momento', koja je 2014. godine osvojila regiju 'na prvu', nastavila je vladati YouTubeom sve do danas. Tri godine poslije, pjesma koju je Severina otpjevala sa Ministarkama, dosegla je brojku od čak 100 milijuna YouTube pregleda, što ju definitivno svrstava u sam vrh najslušanijih regionalnih pjesama ikada.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 47

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.