Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Održana premijera mjuzikla 'Žuta minuta' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 15. svibnja 2019. god. u 09:26

zuta1505191

 

Glumci Hana Hegedušić i Igor Barberić zajedničkim snagama režirali su jedinstvenu glazbenu komediju Žuta minuta čija je premjerna izvedba nasmijala mnogobroju publiku Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski. Uz obilje smijeha i zaraznih nota Hana i Igor publici su pokazali koliko daleko ljubav prema kazalištu uopće može ići te uzbudljivim i emotivnim razvojima priče dočarali kako to izgleda kada nas pogodi “žuta minuta”.


Opširnije...
 
Tisuću minuta proba za Danijelin spektakl u Puli Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 13. svibnja 2019. god. u 13:06

danijela1005

 

Nova glazbena turneja Danijele Martinović Neopisivo po svemu je drugačija od ostalih. Čak tisuću minuta proba odrađeno je ususret koncertu koji će se ove subote, 18. svibnja od 20 sati održati u Istarskom narodnom kazalištu u Puli. Novi aranžmani svima nam znanih skladbi zapisani su na čak 350 stranica nota. Zarazni zvuk koji podsjeća na neka davna vremena pravo je osvježenje na hrvatskoj glazbenoj sceni. Udaraljke, bongosi, kontrabas, harmonika i klarinet samo su neki od instrumenata koji će Danijelinim ali i drugim hitovima dati posebnu čar.


Opširnije...
 
Počinje nova glazbena avantura Danijele Martinović Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 06. svibnja 2019. god. u 11:53

danijela0505191

 

Novi zvuk, novi doživljaj, drugačija od svih... Nova glazbena avantura Danijele Martinović zove se Neopisivo. Ona predstavlja novi koncept koji povezuje glazbu, poeziju i razmjenu snažne energije. Ovog puta, koncerti na posebnim lokacijama poput Istarskog narodnog kazališta u kojem započinje ova priča u subotu, 18. svibnja u 20 sati, novo su iskustvo za publiku koja će u dvosatnom programu zaista doživjeti Danijelu i njenu glazbu na jedan novi, drugačiji način.


Opširnije...
 
Christiano Ronaldo uživao u restoranu Takenoko Dubrovnik Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 23. travnja 2019. god. u 12:53

ronaldo2304

 

Jedan od najboljih i najpopularnijih nogometaša današnjice, Christiano Ronaldo, uskrsne blagdane provodi u Dubrovniku, gdje je stigao proteklog petka u krugu bliskih prijatelja i obitelji. Slavni nogometaš već nekoliko dana odmara u gradu pod Srđem, u kojem uživa u njegovim brojnim atraktivnim lokacijama te istražuje gastronomska odredišta, među kojima je i dubrovačka inačica najstarijeg hrvatskog japanskog restorana Takenoko.


Opširnije...
 
Danijela Martinović ponovno oduševila modnim odabirom Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 02. travnja 2019. god. u 07:42

danijela0204

 

Danijela Martinović nikad nije bolje izgledala. Tako je proteklog vikenda u popularnom glazbenom showu Zvijezde pjevaju ponovno oduševila modnim odabirom, a pohvale za zaista besprijekoran izgled stižu sa svih strana. Danijela se među sudačkim žirijem istaknula smokey eyes make up-om upotpunjenim puderastim usnama koji zauzima vodeće mjesto kada je sexy look u pitanju. Svevremenski make up dočarao je Danijelin misteriozni pogled i istaknuo mladenačke crte lica lijepe glazbenice.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 54

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.