Indira objavila drugi samostalni album: 'Atlantida' Ispis
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 27. svibnja 2022. god. u 18:55

colonia2605221

 

Nakon četiri godine Indira Forza objavljuje svoj drugi samostalni album 'Atlantida' i to u digitalnom obliku. Indira se priključila umjetnicima koji u ovom formatu objavljuju svoje albume približavajući se online publici širom svijeta.

 

"Atlantida je album koji je svoje konture imao još prije godinu dana, ali nije bilo vrijeme za objavu. Čekala se posebna pjesma, a to je definitivno bila 'Atlantida' po kojoj je album i dobio ime. Ovaj je digitalni album posveta tehnološkom vremenu koje je u potpunosti preuzelo svijet u doba pandemije. Tehnologija i online povezivanje u najtežim trenucima pomogli su nam i dali mogućnost da i dalje radimo, komuniciramo, napredujemo. Moja pjesma 'Za milijun godina' kao i spot  nastali su tako da se nitko nije ni susreo uživo, a zapravo nikada nismo bili povezaniji. Sve je odrađeno online. Tako je i ideja da drugi album bude u digitalnom obliku i svima dostupan jednim klikom, postala više nego logična" - objašnjava Indira.

 

Na albumu je devet pjesama, sve su to singlovi koji su se nizali kroz vrijeme i sada su na jednom mjestu. Bonus je extended verzija hita 'Atlantida' koja je savršena za plesanje u klubovima, koji napokon rade kao nekada. Bezbroj tema, uključujući moć sjećanja, snagu žene i ljubav, bili su inspiracija za sve stihove koje na albumu potpisuje Indira, a na 'Atlantidi' je i duet s Halidom Bešlićem 'Iskra' koji je osvojio srca cijele regije.

 

"Ovaj će mi album zauvijek biti na posebnom mjestu u srcu, ispunio mi je mnoge želje. Hvala svima koji su sudjelovali na stvaranju 'Atlantide', to je prava zbirka sjećanja na posljednje četiri godine." - zaključuje Indira koja je već započela svoju promotivnu koncertnu turneju koja obuhvaća cijelu regiju.

 

Tekst: Press
Fotografija: Goran Čižmešija / Story