Filmovi

Brzi prikaz posljednjih 30 filmova

 Velika igra Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 06. siječnja 2018. god. u 17:50

velika

 

Istinita priča o poker princezi, Molly Bloom (Jessica Chastain), koja je vodila najekskluzivnije ilegalne igre cijelo jedno desetljeće. Molly je bila skijašica koja je postala konobarica nakon neuspješne kvalifikacije za Olimpijske igre. Nezadovoljna običnim poslom pokrenula je ilegalnu kockarnicu na tjednoj bazi koju su posjećivali slavni glumci i velike face s Wall Streeta. Njezini igrači su bili filmske zvijezde, poznati sportaši, poslovnjaci i ruska mafija. Molly je uspješno vodila posao sve dok joj usred noći na vrata nisu upali FBI agenti. Jedini saveznik joj je bio njezin odvjetnik Charlie Jaffey, koji je otkrio da je Molly puno više od onoga što se pisalo o njoj.


Opširnije...
 
Labirint: Lijek smrti Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 06. siječnja 2018. god. u 17:48

labirint

 
U posljednjem poglavlju Labirint sage, Thomas vodi svoju odbjeglu skupinu na posljednju i najopasniju misiju. Kako bi spasili svoje prijatelje, morat će ući u legendarni Last City, labirint koji kontrolira WCKD i koji je ujedno i najsmrtonosniji labirint do sad. Onaj tko preživi, dobit će odgovore na pitanja koja ih muče od prvog dolaska u labirint.


Opširnije...
 
Počinjem ponovno Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 19. rujna 2017. god. u 19:08

ponovo1909

 

Reese Witherspoon tumači ulogu razvedene četerdesetogodišnje Alice, majke dvoje djece koje se nakon praznika vraćaju u školske klupe. Kako bi svoj život vratila u normalu, seli se u rodni Los Angeles te odluči burno proslaviti svoj rođendan. Tijekom proslave upoznaje tri mladića koji su doslovno švorc i bez krova nad glavom te im Alice ponudi da privremeno svi žive u njenoj kući. Zaplet nastaje kada se Alice zaljubljuje u jednog od mladića dok se istovremeno njezin bivši muž (Michael Sheen) želi vratiti kući.


Opširnije...
 
Kingsman: Zlatni Krug Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 19. rujna 2017. god. u 19:04

king1909

 

Kingsman: Tajna služba, uveo vas je u svijet Kingsmana - nezavisne, međunarodne obavještajne agencije, čiji je glavni cilj održati svijet sigurnim. U novom nastavku naši junaci se suočavaju s novim izazovima. Kada njihovo sjedište bude uništeno, njihovo putovanje će ih odvesti do otkrića srodne špijunske agencije u SAD-u pod nazivom Statesman, koja datira iz vremena kada su obje agencije osnovane. U novoj avanturi koja testira njihove granice i snage, ove dvije elitne agencije će se morati udružiti kako bi pobijedili nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja.


Opširnije...
 
Atomska plavuša Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 03. rujna 2017. god. u 22:28

plavusa

 

Redatelj David Leitch je poznat po hitu “John Wick”, a ovoga puta ratobornu glavnu ulogu u njegovom filmu odigrat će oskarovka Charlize Theron. Radi se o špijunskom trileru u kojem Theron igra ulogu Lorraine Broughton, špijunke MI6-a koja je poslana u Berlin kako bi razotkrila špijunski lanac odgovoran za smrt jednog tajnog agenta, koji joj čini se i nije tako nepoznat.


Opširnije...
 

   Stranica 5 od 119

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.