noa2607231

Nezaboravan provod uz nastupe najpoznatijih svjetskih DJ zvijezda obilježili su proteklih nekoliko večeri ovoljetnog Circus Maximus Festivala. Pod zvjezdanim nebom NOA Beach Cluba, na popularnoj hrvatskoj party plaži Zrće, spektakularim nastupom tisuće su posjetitelje rasplesali jedni od najintrigantnijih DJ-a današnjice - Steve Aoki, MORTEN, KAAZE, Vize... Nezaboravan provod ispunjen glazbom, plesom i pozitivnom energijom trajao je sva tri dana do sitnih jutarnjih sati, a osebujan Aoki završio ga je u tadicionalnom stilu, bacanjem torte u rasplesanu publiku. Uz Circus Maximus u NOA Beach Clubu nas očekuje ludo i nezaboravno ljeto koje ne smijemo propustiti. Uz sam klub NOA, posjetitelji mogu uživati u jednom od najljepših na Jadranu - NOA Glamping Resortu. Sve informacije o programu NOA kluba, kao i ulaznice za sve festivale, nalaze na webu: https://www.noa-zrce.com.

Tekst: Press
Fotografije: Noa Beach Club Zrće

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO