Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Makarana Bar Makarska - Weekend Opening - Saturday - 06.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 09. srpnja 2019. god. u 08:38

 

U subotu je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra uz veliki Season Opening party. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana je svojim interijerom postala novo in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu.


Opširnije...
 
Makarana Bar Makarska - Weekend Opening - Friday - 05.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 09. srpnja 2019. god. u 08:35

 

U petak je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra uz veliki Season Opening party. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana je svojim interijerom postala novo in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu.


Opširnije...
 
Culture Club Revelin - Nicola Fasano - 28.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 02. srpnja 2019. god. u 12:32

 

Culture Club Revelin u petak je ugostio Nicolu Fasana, poznatog po suradnji s Pit Bull-om u singlu „I know you want me (Calle ocho)". I Know You Want Me (75 Brazil Street) je na sample disco evergreen-a Street Player uz prepoznatljiv groove na osnovu kojeg je Nicola Fasano postao jedan od najpopularnijih dj-a današnjice. U svojih 18 godina produciranja njegova djela su se prodala u preko 5 milijuna kopija.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - The Yacht Week - 28.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 02. srpnja 2019. god. u 11:09

 

U petak se je u prepunoj Vanilli vesele ekipe održala posebna noć naziva 'The Yacht Week'. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Doris Dragović - 22.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 27. lipnja 2019. god. u 07:10

 

Nastupom pred mnogobrojnim obožavateljima Doris Dragović je ostavila Vanillu u Splitu bez daha svojim hitovima. Djelić atmosfere iz prepune Vanille pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 

   Stranica 13 od 152

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.