Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Central Club Split - Time Travel - 10.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 15. svibnja 2019. god. u 13:30

 

U središtu grada Splita na lokaciji nekadašnjeg kina Central u klubu Central u petak je bilo vrlo veselo. Mnogobrojni gosti rasplesali su se po podiju Centrala i zabavljali do samog jutra.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Sandi Cenov - 03.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 07. svibnja 2019. god. u 07:41

 

U petak je na koncertu Sandija Cenova u krcatoj splitskoj Vanilli publika mogla uživati u starijim i novim pjesmama popularnog pjevača. Atmosfera je bila odlična, a Vanilla prepuna ekipe željne plesa. Luda zabava trajala je sve do jutra.


Opširnije...
 
Central Club Split - Vojko V & Edo Maajka - 26.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 30. travnja 2019. god. u 10:28

 

U središtu grada Splita na lokaciji nekadašnjeg kina Central u klubu Central u petak je bilo vrlo veselo. Mnogobrojni gosti rasplesali su se po podiju Centrala i zabavljali do samog jutra uz live nastup Vojka V & Eda Maajke.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Jelena Rozga - 21.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 24. travnja 2019. god. u 08:55

 

U nedjelju je na koncertu Jelene Rozge u krcatoj splitskoj Vanilli publika mogla uživati u starijim i novim pjesmama jedne od najpopularnijih pjevačica u Hrvatskoj. Atmosfera je bila odlična, a Vanilla prepuna ekipe željne plesa. Luda zabava trajala je sve do jutra.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Jasmin Stavros - 12.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 16. travnja 2019. god. u 12:33

 

Ljubomorni ljudi mogu biti samo oni koji su propustili najbolju zabavu u gradu. Jasmin Stavros u prepunoj Vanilli napravio je zabavu koja je potrajala do ranih jutarnjih sati, o kojoj će se itekako pričati. Miljenik publike i itekako veliki zabavljač, Jasmin Stavros opet je opravdao sve ove epitete, te još jednom pokazao da njegove fešte sa svojom najdražom publikom nikada ne završavaju prije jutra!


Opširnije...
 

   Stranica 14 od 151

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.