Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Vanilla Club Split - Jasmin Stavros - 31.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 06. veljače 2020. god. u 14:02

 

Ljubomorni ljudi mogu biti samo oni koji su propustili najbolju zabavu u gradu. Jasmin Stavros u prepunoj Vanilli napravio je zabavu koja je potrajala do ranih jutarnjih sati, o kojoj će se itekako pričati. Miljenik publike i itekako veliki zabavljač, Jasmin Stavros opet je opravdao sve ove epitete, te još jednom pokazao da njegove fešte sa svojom najdražom publikom nikada ne završavaju prije jutra!


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Zorica Kondža - 17.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 22. siječnja 2020. god. u 10:20

 

Nastupom pred mnogobrojnim obožavateljima Zorica Kondža je ostavila Vanillu u Splitu bez daha svojim hitovima. Djelić atmosfere iz prepune Vanille pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 
Culture Club Revelin - NYE 2020 - 31.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 08. siječnja 2020. god. u 11:16

 

Više no odličan doček Nove 2020. pripremio je Culture Club Revelin. Nezaboravnu noć upotpunili su strani hitovi i atraktivne plesne točke. Plesalo se i pjevalo do ranih jutarnjih sati. Za vizualan doživljaj pobrinule su se atraktivne plesačice, a cijeloj plesnoj atmosferi pridružili su se i konobari koji su izvodili atraktivan flair show.


Opširnije...
 
Central Club Split - New Year's Eve - 31.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 08. siječnja 2020. god. u 11:02

 

U središtu grada Splita na lokaciji nekadašnjeg kina Central u klubu Central u utorak je bilo vrlo veselo na proslavi Nove godine. Mnogobrojni gosti rasplesali su se po podiju Centrala i zabavljali do samog jutra.


Opširnije...
 
Central Club Split - Massimo Savić - 27.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 02. siječnja 2020. god. u 13:47

 

U popularnom klubu Central u Splitu u petak je mirkofon u ruke uzeo velika glazbena zvijezda Massimo Savić. Nastup najveće glazbene dive na ovim prostorima zapalio je i zabavio sve prisutne, zabava je bila odlična. Veliki broj djevojaka stiglo je kako bi iz prvih redova bodrili svog omiljenog pjevača, što su iskoristili i mnogi dečki, gurajući se među njih, skupa pjevajući Massimove hitove. Bila je to prava fešta koja je trajala i nakon nastupa Massima sve do jutra.


Opširnije...
 

   Stranica 2 od 151

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.