Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Vanilla Club Split - Petar Grašo - 04.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 15. srpnja 2020. god. u 07:32

 

Petar Grašo nastupio je u subotu u Vanilli u Splitu i još jednom svojim nastupom dokazao kako sa svojim dobro znanim hitovima i dalje žari i pali. Čim je kročio na binu nastala je euforia i cijela Vanilla u jednom glasu pjevala je sa Grašom, koji je pun energije zapalio sve prisutne. Plesalo se i uživalo u odličnoj atmosferi čitavu noć.


Opširnije...
 
Makarana Bar Makarska - Weekend Opening - Saturday - 04.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 06. srpnja 2020. god. u 13:34

 

U subotu je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra uz veliki Season Opening party. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana je svojim interijerom postala novo in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu.


Opširnije...
 
Makarana Bar Makarska - Weekend Opening - Friday - 03.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 04. srpnja 2020. god. u 12:12

 

U petak je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra uz veliki Season Opening party. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana je svojim interijerom postala novo in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu.


Opširnije...
 
Spaladium Arena Split - Klapa Rišpet - 07.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 09. ožujka 2020. god. u 14:05

rispet0803201

 

Svoj status najpoznatije hrvatske klape, te činjenicu kako iza najemotivnijih ljubavnih balada nove generacije stoji oni, klapa Rišpet, jučer su dokazali možda najzahtjevnijoj publici - onoj dalmatinskoj. Upravo je dalmatinska publika ona koja klapsku pjesmu živi, radi čega je na jučerašnjem koncertu u punoj Spaladium Areni u Splitu zavladala zaista čarobna atmosfera. Publika je osim iz Splita, dolazila iz svih krajeva Dalmacije, ali i iz susjedne Bosne i Hercegovine. Sat vremena prije početka koncerta zavladao je prometni kolaps prema najvećoj koncertnoj dvorani u Dalmaciji.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Grupa Viva - 21.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 27. veljače 2020. god. u 10:36

 

U petak u prepunoj Vanilli mnogobrojna ekipa mogla je uživati u live svirci Viva Banda. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 

   Stranica 2 od 152

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.