Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Culture Club Revelin - Željko Bebek - 25.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 30. prosinca 2019. god. u 13:16

 

U srijedu je na koncertu Željka Bebeka u krcatom Culture Clubu Revelin publika mogla uživati u starijim i novim pjesmama popularnog pjevača. Atmosfera je bila odlična, a Revelin prepun ekipe željne plesa. Luda zabava trajala je sve do jutra.


Opširnije...
 
Culture Club Revelin - Christmas Trash Party - 24.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 25. prosinca 2019. god. u 11:44

 

Temperature u Culture Clubu Revelin u utorak na Badnju večer bile su jako visoke unatoč hladnom prosincu. Sinoć je plesni podij dobro zatresla rezident ekipa, a vizualnom doživljaju pridonijele su atraktivne plesne točke. Mnogobrojni turisti posjećuju ovo obavezno mjesto izlaska na našoj obali i uživaju u zabavi do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Pick me up at 5 - 21.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 25. prosinca 2019. god. u 11:39

 

U subotu se je u prepunoj Vanilli vesele ekipe održala još jedna nezaboravna noć. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Central Club Split - Psihomodo Pop - 06.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 12. prosinca 2019. god. u 08:52

 

U popularnom klubu Central u Splitu u petak je nastupila popularna grupa Psihomodo Pop. Nastup jedne od najpopularnijih grupa na ovim prostorima zapalio je i zabavio sve prisutne, zabava je bila odlična. Veliki broj djevojaka stiglo je kako bi iz prvih redova bodrile svoju omiljenu grupu, što su iskoristili i mnogi dečki, gurajući se među njih, skupa pjevajući legendarne hitove. Bila je to prava fešta koja je trajala i nakon nastupa Psihomodo Popa sve do jutra.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Maja Šuput - 06.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 11. prosinca 2019. god. u 14:18

 

U petak u prepunoj Vanilli vesele ekipe pjevanja i plesa nije nedostajalo uz vatrenu Maju Šuput, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 

   Stranica 3 od 151

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.