Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Vanilla Club Split - XXS Band - 29.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 05. prosinca 2019. god. u 10:17

 

U petak u prepunoj Vanilli mnogobrojna ekipa mogla je uživati u live svirci XXS Banda. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Grupa Magazin - 22.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 02. prosinca 2019. god. u 13:54

 

Vikend u Vanilli nije mogao bolje započeti, pred brojnom publikom zapjevala je grupa Magazin. Magazin predvođen jedinstvenom Andreom Šušnjarom i ovoga puta priredio je pravu feštu i odličan provod o kojem će se još dugo pričati. Ovim koncertom Magazin je još jednom pokazao zašto imaju toliko vjerne publike i onih koji to tek postaju, zato su njihovi hitovi jednostavno neizostavni dio najboljih tuluma, te zašto su već dugi niz godina uspješni na estradi.


Opširnije...
 
Culture Club Revelin - Saša Matić - 16.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 20. studenog 2019. god. u 08:48

 

U subotu je na koncertu Saše Matića u krcatom Culture Clubu Revelin publika mogla uživati u starijim i novim pjesmama popularnog pjevača. Atmosfera je bila odlična, a Revelin prepun ekipe željne plesa. Luda zabava trajala je sve do jutra.


Opširnije...
 
Central Club Split - Saturday - 26.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 29. listopada 2019. god. u 10:00

 

U središtu grada Splita na lokaciji nekadašnjeg kina Central u klubu Central u subotu je bilo vrlo veselo. Mnogobrojni gosti rasplesali su se po podiju Centrala i zabavljali do samog jutra.


Opširnije...
 
Split - Party trajekt Jamesolinija - 12.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 15. listopada 2019. god. u 11:29

jameson12101

 

Da gospodin John Jameson ima nekog skrivenog asa u rukavu, s kojim baš svaki put svih oduševi i iznenadi, pokazao je fenomenalan tulum, kojeg je organizirao proteklog vikenda u gradu pod Marjanom. Svi njegovi vjerni fanovi i ljubitelji imali su tako priliku postati članovi najzabavnije brodske posade koja je navigirala na party trajektu naziva Jamesolinija.


Opširnije...
 

   Stranica 4 od 151

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.