Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Culture Club Revelin - New Year's Eve - 31.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 02. siječnja 2019. god. u 14:21

 

Više no odličan doček Nove 2019. pripremio je Culture Club Revelin. Nezaboravnu noć upotpunili su domaći i strani hitovi, atraktivne plesne točke, te nastup saksofoniste "Zac the Sax" Željka Barača uz pratnju DJ-a: Joe2Shine, Kosta Radman i Dj Speed. Plesalo se i pjevalo do ranih jutarnjih sati. Za vizualan doživljaj pobrinule su se atraktivne plesačice FIRST Entertainmenta, a cijeloj plesnoj atmosferi pridružili su se i konobari koji su izvodili atraktivan flair show.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Sandi Cenov - 25.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 28. prosinca 2018. god. u 12:32

 

U utorak je na koncertu Sandija Cenova u krcatoj splitskoj Vanilli publika mogla uživati u starijim i novim pjesmama popularnog pjevača. Atmosfera je bila odlična, a Vanilla prepuna ekipe željne plesa. Luda zabava trajala je sve do jutra.


Opširnije...
 
Spaladium Arena Split - Mišo Kovač - 22.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 24. prosinca 2018. god. u 18:42

arena2212181

 

Sinoć je u splitskoj Spaladium Areni održan veliki koncert Miše Kovača pod nazivom 'Samo nas nebo rastavit može', pred više od 12 000 obožavatelja. Glazbena legenda regionalne scene, čim je stupio na veliku pozornicu izazvao je opće oduševljenje svoje publike. Ulaznica za ovaj koncert zadnjih nekoliko dana postala  je najtraženiji papirić u gradu pod Marjanom, što ne čudi s obzirom da je prošlo pune četiri godine od zadnjeg velikog koncerta prvog brka estrade u Splitu.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Saturday Night - 08.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 12. prosinca 2018. god. u 13:25

 

U subotu se je u prepunoj Vanilli vesele ekipe održala još jedna nezaboravna noć uz odličnog DJ Nick-a. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Dražen Zečić - 30.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 04. prosinca 2018. god. u 14:26

 

U petak je na koncertu Dražena Zečića u krcatoj splitskoj Vanilli publika mogla uživati u starijim i novim pjesmama popularnog pjevača. Atmosfera je bila odlična, a Vanilla prepuna ekipe željne plesa. Luda zabava trajala je sve do jutra.


Opširnije...
 

   Stranica 4 od 137

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.