Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Vanilla Club Split - The Yacht Week - 16.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 20. kolovoza 2019. god. u 08:01

 

U petak se je u prepunoj Vanilli vesele ekipe održala posebna noć naziva 'The Yacht Week'. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Makarana Bar Makarska - Party Night - 15.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 20. kolovoza 2019. god. u 07:59

 

U četvrtak je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana je svojim interijerom postala in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.


Opširnije...
 
Petar Pan Club Makarska - Jole - 09.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 14. kolovoza 2019. god. u 01:28

 

Uzbudljivim ljetnim koncertom kralj vrhunske zabave Jole obilježio je vrhunac turističke sezone u srcu makarske rivijere. Na velikom podiju pod zvjezdanim nebom do posljednjeg mjesta ispunjenog kluba Petar Pan, splitski glazbenik zapjevao je svoje najpoznatije hitove Nosi mi se bijela boja, Dva broja duše, Ptice putuju, Bailando solo, Pijanica nisam i brojne druge. Oduševljeni posjetitelji iz svih krajeva svijeta plesali su do ranih jutarnjih sati i Jolu čak nekoliko puta pozivali na bis. Nezaboravnu večer Jole je upotpunio pokazavši svoje zavidno plesno umijeće te tako još jednom potvrdio titulu najboljeg zabavljača čije koncerte uvijek iznova s nestrpljenjem iščekujemo.


Opširnije...
 
Makarana Bar Makarska - Zlatne Godine - 09.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 14. kolovoza 2019. god. u 01:08

 

U petak je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana je svojim interijerom postala in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - The Yacht Week - 09.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 14. kolovoza 2019. god. u 01:05

 

U petak se je u prepunoj Vanilli vesele ekipe održala posebna noć naziva 'The Yacht Week'. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 151

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.