Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Vanilla Club Split - XXS Band - 27.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 02. listopada 2019. god. u 12:27

 

U petak u prepunoj Vanilli mnogobrojna ekipa mogla je uživati u live svirci XXS Banda. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Sandi Cenov - 20.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 26. rujna 2019. god. u 11:11

 

U petak je na koncertu Sandija Cenova u krcatoj splitskoj Vanilli publika mogla uživati u starijim i novim pjesmama popularnog pjevača. Atmosfera je bila odlična, a Vanilla prepuna ekipe željne plesa. Luda zabava trajala je sve do jutra.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Nina Badrić - 14.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 18. rujna 2019. god. u 13:12

 

Nastupom pred mnogobrojnim obožavateljima Nina Badrić je ostavila Vanillu u Splitu bez daha svojim hitovima. Djelić atmosfere iz prepune Vanille pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - The Yacht Week - 06.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 11. rujna 2019. god. u 08:45

 

U petak se je u prepunoj Vanilli vesele ekipe održala posebna noć naziva 'The Yacht Week'. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Makarana Bar Makarska - Closing party - 31.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 02. rujna 2019. god. u 10:39

 

U subotu je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana je svojim interijerom postala in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 152

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.