Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Makarana Bar Makarska - Saturday - 18.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 20. kolovoza 2018. god. u 10:51

 

U subotu je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana je svojim interijerom postala in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.


Opširnije...
 
Central Club Split - The Kiss - 17.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 20. kolovoza 2018. god. u 10:45

 

U središtu grada Splita na lokaciji nekadašnjeg kina Central u klubu Central u petak je bilo vrlo veselo. Mnogobrojni gosti rasplesali su se po podiju Centrala i zabavljali do samog jutra.


Opširnije...
 
Makarana Bar Makarska - Friday - 17.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 20. kolovoza 2018. god. u 10:44

 

U petak je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana je svojim interijerom postala in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.


Opširnije...
 
Pub Crawl by Columbo Dubrovnik - Summer 2018 - 13.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 14. kolovoza 2018. god. u 23:52

 

Pub Crawl by Columbo Dubrovnik donosi najtraženije organizirano posjećivanje tri caffe bara (Cocktail bar Mirage - Caffe bar Ludwig - Caffe bar Exit) i jednog kluba (Culture Club Revelin) u jednoj večeri.


Opširnije...
 
Pub Crawl by Columbo Dubrovnik - Summer 2018 - 12.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 14. kolovoza 2018. god. u 23:49

 

Pub Crawl by Columbo Dubrovnik donosi najtraženije organizirano posjećivanje tri caffe bara (Cocktail bar Mirage - Caffe bar Ludwig - Caffe bar Exit) i jednog kluba (Culture Club Revelin) u jednoj večeri.


Opširnije...
 

   Stranica 8 od 134

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.