Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Vanilla Club Split - Jasmin Stavros - 12.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 16. travnja 2019. god. u 12:33

 

Ljubomorni ljudi mogu biti samo oni koji su propustili najbolju zabavu u gradu. Jasmin Stavros u prepunoj Vanilli napravio je zabavu koja je potrajala do ranih jutarnjih sati, o kojoj će se itekako pričati. Miljenik publike i itekako veliki zabavljač, Jasmin Stavros opet je opravdao sve ove epitete, te još jednom pokazao da njegove fešte sa svojom najdražom publikom nikada ne završavaju prije jutra!


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Domenica Live - 05.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 10. travnja 2019. god. u 13:30

 

U petak je na koncertu Domenice u krcatoj splitskoj Vanilli publika mogla uživati u starijim i novim pjesmama popularne pjevačice. Atmosfera je bila odlična, a Vanilla prepuna ekipe željne plesa. Luda zabava trajala je sve do jutra.


Opširnije...
 
Central Club Split - Dance Affairs - 30.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 03. travnja 2019. god. u 07:45

 

U središtu grada Splita na lokaciji nekadašnjeg kina Central u klubu Central u subotu je bilo vrlo veselo. Mnogobrojni gosti rasplesali su se po podiju Centrala i zabavljali do samog jutra.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Viva Band - 22.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 26. ožujka 2019. god. u 12:08

 

U petak u prepunoj Vanilli mnogobrojna ekipa mogla je uživati u live svirci Viva Banda. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Splitski Škver - St. Patricks Day - 16.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 20. ožujka 2019. god. u 12:30

skver1603191

 

Split je proteklog vikenda ponovno opravdao svoj status epicentra hedonizma. Najbolji tulumi na Jadranu, zna se, upravo su u ovom dalmatinskom velegradu, a jedan takav odvio se na sasvim neočekivanoj lokaciji. U pitanju nije bio noćni klub, kafić ili bar, već splitski Škver! Hala 'Ljevaonica' u Brodosplitu na jednu večer postala je 'Jameson Škver' i pomoću čarobne ruke svima dragog Irca, gospodina John Jamesona, utemeljitelja najpoznatijeg irskog whiskeya, pretvorila se u mjesto fenomenalnog provoda i najveselije proslave St. Patricks Day-a - svjetskog sinonima sjajnog raspoloženja i zabave.


Opširnije...
 

   Stranica 8 od 144

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.