Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 TopStars - Zadar - 25.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 26. studenog 2010. god. u 17:09

 

U četvrtak su zvijezde Topstarsa: Indira, Franka, Luka i Tony, gosti: Massimo Savić i Emilija Kokić te plesni Topstars tim, u Zadru održali i treći u nizu Topstars koncerata. Odlično raspoložena Topstars ekipa, šarmantni Tony i Luka, Indira i Franka u kostimima, koji ostavljaju bez daha sve u dvorani, pozdravili su posjetitelje i pozvali ih na zajedničku zabavu. Sve je bilo spremno za trosatni spektakl.


Opširnije...
 
Hacienda - Tony Parker - 09.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 10. srpnja 2010. god. u 20:39

 

U petak je u goste Haciendi došao planetarno popularni Hip-Hop DJ CUT KILLER koji je zajedno s NBA košarkašem, igračem San Anotnio Spursa, u ulozi MC-a te večeri izveo zajedno svoj DJ CUT KILLER & TONY PARKER SHOW. No tu iznenađenjima nije kraj, jer kao specijalnu gošću te večeri, Hacienda je s ponosom ugostila svjetski poznatu glumicu Evu Longoriu, zvijezdu hit serije Kućanice, L'Oréalovo zaštitno lice te suprugu Tonya Parkera, koja iz dana u dan pune novinske stupce.


Opširnije...
 
Hacienda - Otvorenje 2010 - 18.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 20. lipnja 2010. god. u 13:40

 

Ovog se petka održalo glamurozno otvaranje Haciende. Na otvaranju je gostovala pjevačica Cozi Costi poznata po suradnji s Davidom Guettom. Bilo je ludo i nezaboravno, nesumnjamo da će upravo Hacienda biti omiljeno okupljalište mnogih ovog vrućeg ljeta.


Opširnije...
 

   Stranica 151 od 151

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.