Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Split - Josipa Lisac - 03.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 04. veljače 2011. god. u 16:55

 

Nakon dugih 11 godina od svog zadnjeg nastupa u Splitu, glazbena legenda Josipa Lisac priredila je nezaboravan koncert za oko 1500 zaljubljenika u njezinu glazbu. Godinama njeguje svoj ekstravagantni look pa je i ovoga puta dokazala kako joj nije nimalo problem pjevati s kapom na glavi prepunom plavog perja. Glasom i stasom oduševila je mnoge koji su s Josipom mogli pjevati najpoznatije hitove iz njezine glazbene karijere, a dvosatnim koncertom samo je dokazala kako joj naziv „Diva“ dobro stoji.


Opširnije...
 
TopStars - Split - 27.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 28. studenog 2010. god. u 13:30

 

U subotu su zvijezde Topstarsa: Tony Cetinski, Indira Vladić iz Colonije, Franka Batelić i Luka Bulić, opravdali sva očekivanja splitske publike. Njihov zarazni optimizam i volju za što boljom zabavom prepoznala je splitska publika od prvog minuta Topstars koncerta u Spaladium Areni, gromoglasnim pljeskom, i zbornim pjevanjem , nagradila je splitska publika energični Topstars kvartet.


Opširnije...
 
TopStars - Zadar - 25.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 26. studenog 2010. god. u 17:09

 

U četvrtak su zvijezde Topstarsa: Indira, Franka, Luka i Tony, gosti: Massimo Savić i Emilija Kokić te plesni Topstars tim, u Zadru održali i treći u nizu Topstars koncerata. Odlično raspoložena Topstars ekipa, šarmantni Tony i Luka, Indira i Franka u kostimima, koji ostavljaju bez daha sve u dvorani, pozdravili su posjetitelje i pozvali ih na zajedničku zabavu. Sve je bilo spremno za trosatni spektakl.


Opširnije...
 
Hacienda - Tony Parker - 09.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 10. srpnja 2010. god. u 20:39

 

U petak je u goste Haciendi došao planetarno popularni Hip-Hop DJ CUT KILLER koji je zajedno s NBA košarkašem, igračem San Anotnio Spursa, u ulozi MC-a te večeri izveo zajedno svoj DJ CUT KILLER & TONY PARKER SHOW. No tu iznenađenjima nije kraj, jer kao specijalnu gošću te večeri, Hacienda je s ponosom ugostila svjetski poznatu glumicu Evu Longoriu, zvijezdu hit serije Kućanice, L'Oréalovo zaštitno lice te suprugu Tonya Parkera, koja iz dana u dan pune novinske stupce.


Opširnije...
 
Hacienda - Otvorenje 2010 - 18.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 20. lipnja 2010. god. u 13:40

 

Ovog se petka održalo glamurozno otvaranje Haciende. Na otvaranju je gostovala pjevačica Cozi Costi poznata po suradnji s Davidom Guettom. Bilo je ludo i nezaboravno, nesumnjamo da će upravo Hacienda biti omiljeno okupljalište mnogih ovog vrućeg ljeta.


Opširnije...
 

   Stranica 152 od 152

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.