Foto - Istra

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Tvrđava Punta Christo - Outlook festival - 06.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 07. rujna 2014. god. u 14:15

 

Rasplesani brodovi plovili su cijeli dan i noć, plaža se njihala u prigodnom, kasnoljetnom ritmu uz vokalne bravure zvijezda festivala Andrewa Ashonga i Fatime, pozornice na i oko tvrđave Punta Christo prašile su se od energičnog plesa, njihale u reggae ritmu i tresle od žestokog drum’n’bassa. Ukratko - subota na Outlook festivalu bila je fantastična!


Opširnije...
 
Plaža Štinjan - Outlook: Beach party - 06.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 06. rujna 2014. god. u 16:44

 

Sedmo izdanje Outlook festivala traje do nedjelje 7. rujna, do kada bi se na dvanaest pozornica i četrdesetak zabava na brodovima trebalo izmijeniti tristotinjak bass i soundsystem izvođača u čijim će izvedbama uživati oko trinaest tisuća posjetitelja. Vrlo živo bilo je danas na prekrasnoj plaži u Štinjanu gdje se održavao Outlook beach party.


Opširnije...
 
Tvrđava Punta Christo - Outlook festival - 04.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 05. rujna 2014. god. u 17:27

 

Prvog dana sedmog Outlook festivala na lokaciji štinjanske tvrđave Punta Christo pojavili su se gotovo svi očekivani posjetitelji, njih desetak tisuća. Do kraja festivala koji traje do nedjelje 7. rujna, očekuje se dolazak preostale tri tisuće ljubitelja bass i soundsystem glazbe.


Opširnije...
 
Arena Pula - Otvorenje Outlook festivala - 03.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 04. rujna 2014. god. u 15:52

 

Nakon zabrinutih pogleda u nebo nad Pulom, vrijeme se smilovalo svim ljubiteljima glazbe koji su sinoć u Areni uživali u nekoliko izuzetnih koncerata okrunjenih prvim hrvatskim gostovanjem neo-soul dive Ms. Lauryn Hill. Koncertni spektakl dostojno je najavio sedmo izdanje Outlook festivala koje počinje danas na štinjanskoj tvrđavi Punta Christo pored Pule i traje do nedjelje 7. rujna, do kada bi se na dvanaest pozornica i četrdesetak zabava na brodovima trebalo izmijeniti tristotinjak bass i soundsystem izvođača u čijim će izvedbama uživati oko trinaest tisuća posjetitelja.


Opširnije...
 
Tvrđava Punta Christo - Dimensions festival - 29.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 30. kolovoza 2014. god. u 15:08

 

Na tvrđavi Punta Christo u Puli započeo je treći Dimensions festival, koji će do nedjelje okupiti sam vrh svjetske elektronske scene. Petak su obilježili: Hopkins, Metro Area, Fatima, pripadnici vrućih labela Hessle Audio i L.I.E.S, Move D te dio domaćih predstavnika na festivalu - ekipa Ekstrakta koju čine DJ-i Labud, Mimi, Ganik i Novel.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 55

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.