×

Upozorenje

Fotografije su arhivirane i nisu dostupne za online pregled!
×

Napomena

Ukoliko su Vam potrebne navedene fotografije molimo Vas da nam se javite na e-mail adresu: urednistvo@party.hr, sa točnim nazivom arhiviranog albuma. Naziv albuma je: images/stories/albumi/pula080816
Arena Pula - Nina Badrić - 08.08. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 11. kolovoza 2016. god. u 19:05

 

Pulska Arena odzvanjala je u ponedjeljak moćnim glasom Nine Badrić. Neopisivom lakoćom ova sjajna glazbenica zavela je već s prvim taktovima pjesama publiku svih generacija, koja je u velikom broju došla pozdraviti svoju omiljenu glazbenu divu. Nina je koncert otvorila pjesmom "Dat će nam Bog" i odmah dignula publiku na noge.

 

Nina Badrić držala je publiku na nogama više od dva sata, a fantastičnim glasom i savršenom mirnoćom vodila je koncert poput najvećeg majstora scene. Publika joj je uzvratila na najljepši mogući način, vrativši je na dva bisa. Lijepa Nina zablistala je u kreacijama Juraja Zigmana, koje su oduševile publiku.

Glazbenica se presvukla tri puta u toku koncerta, no ono što je najviše oduševilo publiku je fantastičan glas i pjevanje uživo. Nina je gotovo u svakoj pjesmi koju je izvodila bila prekidana snažnim aplauzom publike, koja joj je otvoreno pokazivala koliko je voli. Glazbena diva suvereno je vladala scenom pulskog amfiteatra, a njezin glas savršeno se uklopio u ovaj čaroban prostor pod zvjezdanim nebom.

Nina Badrić: "Još dugo ću sabirati dojmove ovog koncerta. Uživala sam kao nikad ranije u muziciranju. Jednostavno, ovdje sam svoja na svome. Mom glasu pašu ovakvi prostori i ne znam kada sam s više mirnoće i gušta pjevala. Bilo je predivno."

Sigurni smo da ćemo Ninu Badrić ponovo slušati u pulskoj Areni, a do tada će publika i Nina pamtiti ovu čarobnu noć još dugo.

Tekst: Press
Fotografije: Šoban Igor
{gallery}albumi/pula080816:140:90:0{/gallery}

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.