Foto - Kvarner

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Cocomo Club Novalja - Miss Supranational Party - 03.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 04. lipnja 2016. god. u 20:27

 

Najpopularniji novaljski klub Cocomo ovog je vikenda, i u petak i u subotu udomaćio prekrasne finalistice prestižnog međunarodnog izbora ljepote Miss Supranatinal. Nakon završenog zagrebačkog djela priprema, finalistice izbora Miss Supranational Hrvatska u kome će biti odabrana predstavnica Hrvatske za jedan od najvećih i najpoznatijih svjetskih izbora ljepote Miss Supranational of the World, uputile su se na svoje konačno odredište Hotel Luna Island na otoku Pagu.


Opširnije...
 
Cocomo Club Novalja - Otvorenje - 28.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 30. svibnja 2016. god. u 17:52

 

Najpopularniji novaljski klub Cocomo proteklog je vikenda pokazao novo lice nakon potpunog preuređenja. Svečanom otvorenju uz nastupe grupe Cubismo, plesne skupine F1rst Entertainment i sjajnog DJ-a poznatog po imenu Senno prisutvovali su brojni uzvanici i gosti, koje je oduševilo novo ruho kluba.


Opširnije...
 
Cocomo Club - Spring Break Warm Up Party - 26.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 27. svibnja 2016. god. u 19:44

cocomo0407151

 

Najpopularniji novaljski klub Cocomo otvorio je vrata i pokazao novo lice nakon potpunog preuređenja. Klub izgleda prekrasno, šank se po jednoj strani kluba prostire uz čitavu duljinu, a postavljena je i bina s ogromnim video zidom koja uistinu djelije moćno. Trenutno je u tijeku Spring Break Festival pa je bio pravi trenutak za pokazati novo lice pred brojim turistima iz čitave Europe željnih zabave i noćnog provoda.


Opširnije...
 
Mystic bar Mali Lošinj - Otvorenje - 09.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. travnja 2016. god. u 15:34

 

Dragi Lošinjani i prijatelji, nakon nekoliko godina izbivanja s lošinjske mape mjesta za dobar provod, Mystic bar se vratio! Imamo ekskluzivne slike s velikog otvorenja Mystic bara u subotu, 09.04.2016. godine. Mystic baru Mali Lošinj želimo puno uspjeha i sreće u budućem radu.


Opširnije...
 
The End Adria Bar Mali Lošinj - R’n’B Exclusive - 21.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 23. kolovoza 2015. god. u 16:27

 

Ljetna turneja popularnog hrvatskog party brenda R`n`B Exclusive nije mogla bolje završiti! Prošli petak, 21.08.2015. godine, The END Adria Bar na Malom Lošinju ugostio je posljednji ovosezonski R`n`B Exclusive party! Posjetitelji su uživali u najboljim Blackmusic hitovima za koje je bio zadužen DJ Sheko iz Zagreba, a dodatno su atmosferu usijali i nastupi Exclusive R`n`B Performance-a te neizostavni modeli R`n`B Honeys koje su svojom nazočnošću zapalile klub!


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 144

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.