Foto - Kvarner

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Cocomo Club - Spring Break Warm Up Party - 26.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 27. svibnja 2016. god. u 19:44

cocomo0407151

 

Najpopularniji novaljski klub Cocomo otvorio je vrata i pokazao novo lice nakon potpunog preuređenja. Klub izgleda prekrasno, šank se po jednoj strani kluba prostire uz čitavu duljinu, a postavljena je i bina s ogromnim video zidom koja uistinu djelije moćno. Trenutno je u tijeku Spring Break Festival pa je bio pravi trenutak za pokazati novo lice pred brojim turistima iz čitave Europe željnih zabave i noćnog provoda.


Opširnije...
 
Mystic bar Mali Lošinj - Otvorenje - 09.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. travnja 2016. god. u 15:34

 

Dragi Lošinjani i prijatelji, nakon nekoliko godina izbivanja s lošinjske mape mjesta za dobar provod, Mystic bar se vratio! Imamo ekskluzivne slike s velikog otvorenja Mystic bara u subotu, 09.04.2016. godine. Mystic baru Mali Lošinj želimo puno uspjeha i sreće u budućem radu.


Opširnije...
 
The End Adria Bar Mali Lošinj - R’n’B Exclusive - 21.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 23. kolovoza 2015. god. u 16:27

 

Ljetna turneja popularnog hrvatskog party brenda R`n`B Exclusive nije mogla bolje završiti! Prošli petak, 21.08.2015. godine, The END Adria Bar na Malom Lošinju ugostio je posljednji ovosezonski R`n`B Exclusive party! Posjetitelji su uživali u najboljim Blackmusic hitovima za koje je bio zadužen DJ Sheko iz Zagreba, a dodatno su atmosferu usijali i nastupi Exclusive R`n`B Performance-a te neizostavni modeli R`n`B Honeys koje su svojom nazočnošću zapalile klub!


Opširnije...
 
Santos Beach Club Rab - Jole - 20.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 22. kolovoza 2015. god. u 15:49

 
U četvrtak je u popularnom Santosu na Rabu, mikrofon u ruke uzeo već svima poznati Jole, zlatni slavuj hrvatske estrade, čije hitove znaju sve generacije. Njegovi plesni hitovi digli su u zrak i najtromije, a vjerujemo kako je i mnoštvo turista zaplesalo, pošto naša zabavna glazba jednostavno tjera na ples. Odlična zabava nastavila se i nakon koncerta do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Aquarius Zrće - Martinez Brothers & Seth Troxler - 19.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 21. kolovoza 2015. god. u 14:53

 

10.000 rasplesanih posjetitelja iz raznih zemalja svijeta, otvorilo je 3. izdanje Sonus festivala koji je rasprodan nekoliko dana prije početka. Divno ljetno vrijeme, more i vrhunska glazba dovela je goste iz Italije, Njemačke, Francuske, Velike Britanije i svih zemalja regije na Zrće. Ljudi su čekali u redovima kako bi na sam početak festivala napunili klubove Aquarius, Papaya, Kalypso gdje su plesali do večernjih sati uz glazbu najboljih DJ-a. Predzadnjeg dana Sonus festivala u Aquariusu su nastupili Martinez Brothers i Seth Troxler.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 144

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.