Foto - Kvarner

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Aquarius Zrće - Hideout: Night party - 26.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 29. lipnja 2016. god. u 16:46

 

Otok Pag okupiralo je više od 15.000 Britanaca koji su tradicionalno došli posjetiti Hideout Festival na plaži Zrće. U Aquariusu, kao i svake pa tako i ove godine, vrućina u krvi i odlična atmosfera dolazili su do vrhunca. Hideout Night party je party koji svakako morate posjetiti i uvjeriti se sami što je najbolji party na Zrću.


Opširnije...
 
Cocomo Club Novalja - Hideout PreParty - 25.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 27. lipnja 2016. god. u 15:36

 

Hideout Festival je u tijeku. što znači da je u Novalji preko petnaest tisuća Britanaca. Prepuno je Zrće, a i sve ostale plaže, prepuni su svi ugostiteljski objekti, pa tako i novaljski klubu Cocomo, u kojem je održan službeni Warm Up party za festival, što je rezultiralo prepunim klubom do jutra. Novi dizajn kluba nakon potpunog preuređenja oduševio je sve prisutne, pa je tako Cocomo krcat čitavo vrijeme, preko dana je baza za gledanje utakmica na velikom video zidu, a preko noći za tulumarenje.  


Opširnije...
 
Cocomo Club Novalja - Metodi Hristov - 23.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. lipnja 2016. god. u 18:20

 

U Novalju je stiglo preko pet tisuća Engleza, a stiže ih još deset tisuća! Da, da, Hideout Festival je pred vratima. U novaljskom klubu Cocomo gostovao je bugarski tech-house maestro Metodi Hristov, privukao je mnoštvo gostiju i "zapalio" prepun klub.


Opširnije...
 
Cocomo Club - After Party Miss Supranational - 10.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 12. lipnja 2016. god. u 20:36

 

Hrvatska je dobila svoju prvu Miss Supranational, nasljednički izbor bivšeg Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta, a kruna najljepše pripala je 22-godišnjoj zagreščaniki Petri Bojić. Izbor se održao u hotelu Luna Island na otoku Pagu, voditeljice su bile Hana Tabaković, Paula Jelinek i Maja Lena Lopatny, nastupili su Jasmin Stavros i sastav Barabe. Vlasnice licence Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić napravile su sjajan posao oko organizacije i nadaju se kako će prva Miss Supranational Hrvatske već prvu godinu biti u TOP 20 ljepotica iz cijelog svijeta.


Opširnije...
 
Cocomo Club Novalja - Miss Supranational Party - 04.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. lipnja 2016. god. u 20:18

 

Novaljski klub Cocomo više nije samo stanica na putu do najpoznatije hrvatske party plaže Zrće. Proteklog je vikenda opet "gorio" do ranih jutarnjih sati uz nastup brilijantnog funk i soul sastava Souls Shadows, a odličan DJ, Senno, svojim je house setom pošteno rasplesao sve prisutne.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 144

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.