×

Upozorenje

Fotografije su arhivirane i nisu dostupne za online pregled!
×

Napomena

Ukoliko su Vam potrebne navedene fotografije molimo Vas da nam se javite na e-mail adresu: urednistvo@party.hr, sa točnim nazivom arhiviranog albuma. Naziv albuma je: images/stories/albumi/cocomo260516
Cocomo Club - Spring Break Warm Up Party - 26.05. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 27. svibnja 2016. god. u 19:44

cocomo0407151

 

Najpopularniji novaljski klub Cocomo otvorio je vrata i pokazao novo lice nakon potpunog preuređenja. Klub izgleda prekrasno, šank se po jednoj strani kluba prostire uz čitavu duljinu, a postavljena je i bina s ogromnim video zidom koja uistinu djelije moćno. Trenutno je u tijeku Spring Break Festival pa je bio pravi trenutak za pokazati novo lice pred brojim turistima iz čitave Europe željnih zabave i noćnog provoda.

 

Preko 6000 mladih okupiralo je Novalju i Zrće. Velik ih se broj zabavljao u prekrasnom Cocomo Clubu uz odličan band Soul Shadows, uz čije su funk, soul i r'n'b ritmove svi neprekidno plesali, a za house ritmove pobrinuo se DJ Seno.

U subotu 28.5. je i službeno otvorenje sezonskog programa kluba, a nastupit će popularan band Cubismo, DJ Seno i plesna skupina F1rst Entertainment. Zato, tko je u prilici, pravac - Novalja!

 

Tekst: Press
Fotografije: Bruno Zlomislić
{gallery}albumi/cocomo260516:140:90:0{/gallery}

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.