Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Galija Opatija - Brucošijada FMTU - 10.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 12. studenog 2016. god. u 18:39

 

U četvrtak je atmosfera u Galiji bila odlična, plesalo se i veselilo na svakom koraku na velikoj brucošijadi FMTU. Bila je to još jedna nezaboravna noć u popularnoj Galiji.


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - Closing party - 27.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 28. kolovoza 2016. god. u 22:28

 

U subotu je Colosseum u Opatiji sa partyjem zatvaranja priveo kraju još jednu uspješnu sezonu koja će mnogima ostati u lijepom sjećanju na lude provode u Opatiji. Atmosfera je bila na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Colosseum - Stereo Bookings Closing night - 26.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 28. kolovoza 2016. god. u 16:59

 

U petak je Colosseum nastavio u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima DJ-a koji je rasplesao veselu ekipu. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu uz mnogobrojne performere (Ibiza dancers, Secret angels, Fire performance...) koji su ovu posebnu noć naziva 'Stereo Bookings Closing night' zaposjeli Colosseum u Opatiji.


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - Saturday party - 20.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 21. kolovoza 2016. god. u 20:34

 

U subotu je Colosseum nastavio u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima DJ-a koji je rasplesao veselu ekipu. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - Candy Extravaganza - 19.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 20. kolovoza 2016. god. u 18:23

 

U petak je Colosseum nastavio u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima DJ-a koji je rasplesao veselu ekipu. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu uz mnogobrojne performere (Ibiza dancers, Secret angels, LED robota...) koji su ovu posebnu noć naziva 'Candy Extravaganza - CARNIVAL edition' zaposjeli Colosseum u Opatiji.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 107

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.