Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Colosseum - Zrce & Desperados Party - 01.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 02. srpnja 2011. god. u 20:42

 

U petak je Colosseum na rasporedu imao Zrće & Desperados Party sa DJ Miss Lala koja je upotpunila večer puštajuči vruće hitove, koju su rasplesali sve. Piće večeri bio je Desperados, a moramo spomenuti i sexy hostese koje su svojom pojavom dodatno zagrijale, već ionako vruću atmosferu.


Opširnije...
 
Lovran - Jole & Lady Luna - 01.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 02. srpnja 2011. god. u 17:59

 

U petak na prepunoj Lovranskoj obali, na ribarskoj fešti, nastupio je ultra popularni Jole uz potporu banda Lady Luna. Redajući svoje najveće hitove, skačući po pozornici bez problema digao je mnoštvo ekipe na noge. Plesalo se, pjevalo, uživalo u fantastičnoj ljetnoj atmosferi. Bogata ugostiteljska ponuda jela i pića privukla je mirisom mnoge da probaju i uživaju u delicijama dugo u noć. Ova festa je još jednom dokazala da su točne riječi stanovnika Lovrana "Najbolje su Lovranske ribarske fešte".


Opširnije...
 
Colosseum - Video Disco Show - 28.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 29. lipnja 2011. god. u 20:25

 

U utorak su DJ pult u Colosseumu preuzeli dobro znani dvojac DJ Bizzare & DJ Dave Jam, vrteći najbolju glazbu raplesali su veselu ekipu. Bila je to večer pod nazivom Video Disco Show, koju možete doživjeti samo ako utorkom dođete do Colosseuma.


Opširnije...
 
Galija - Summer Party & DJ Allegra - 25.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. lipnja 2011. god. u 18:52

 

U subotu je popularna Galija imala na rasporedu nastup odlične DJ Allegre, koja je i ovoga puta vrteći vruću glazbu atmosferu cijelo vrijeme držala na samom vrhuncu. Ekipa je doslovno preplavila cijelu Galiju i još jedna ljetna party noć mogla je započeti. Plesalo se, uživalo uz vruće vibracije DJ Allegre cijelu noć.


Opširnije...
 
Colosseum - Beck's party - 25.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. lipnja 2011. god. u 17:47

 

U subotu je Colosseum nakon velikog otvorenja u petak nastavio u istom dobrom raspoloženju sa dobrim ritmovima DJa uz veliki Beck's party. Ritmovi uz koje tijela mnogobrojne ekipe nisu mogla ostati na jednom mjestu. Atraktivne plesačice upotpunile su večer svojim sexy plesom koji je zagrijao već ionako vruću atmosferu.


Opširnije...
 

   Stranica 100 od 107

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.