Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Hemingway OP - Lady Dee - 25.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. lipnja 2011. god. u 17:05

 

U subotu je Hemingway bar Opatija za svoje goste pripremio nastup atraktivne DJ-ice Lady Dee. Vrteći odličnu glazbu rasplesala je cijeli Hemingway. Moramo priznati izuzetnu kondiciju Lady Dee, koja je cijelo vrijeme nastupa skakala i plesala uz DJ pult. Zabava je trajala cijelu noć.


Opširnije...
 
Colosseum - Otvorenje ljetne sezone - 24.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 25. lipnja 2011. god. u 18:15

 

U petak se u Colosseumu održalo veliko otvorenje ljetne sezone, koja će za ovu pravu oazu u centru Opatije biti vrlo vruća po najavama gostovanja mnogih poznatih DJ-jeva. Vesela ekipa se u predivnom okruženju oaze Colosseuma rasplesala po svim razinama. DJ Luca Montecchi, DJ Jakša Jordes i Edin Haliti pobrinuli su se za dobre vibracije glazbe, koja se širila čitavim prostorom Colosseuma dugo u noć.


Opširnije...
 
Hemingway OP - Modna revija - 22.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 23. lipnja 2011. god. u 18:11

 

U srijedu je Hemingway bar Opatija organizirao modnu reviju. Atraktivni modeli prošetali su Hemingway barom u večernjim haljinama i kupaćim kostimima te izmamili pažnju i muškog i ženskog dijela gostiju. Kako bi atmosfera bila na samom vrhuncu pobrinuo se D.J. Deni koji je puštajući odličnu glazbu držao ritam sve do samog jutra.


Opširnije...
 
Opatija - Antonella Ruggiero - 22.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 23. lipnja 2011. god. u 18:08

 

U srijedu je na prepunoj Ljetnoj pozornici u opatiji koncert održala talijanska pjevačica Antonella Ruggiero. Koncert su organizirali generalni konzul Republike Italije u Rijeci Renato Cianfarani u suradnji s Narodnim sveučilištem u Trstu povodom 150. godišnjice Republike Italije. Okupljeno mnoštvo moglo je uživati u sjajnoj izvedbi hitova Antonelle koja je svojedobno bila i pjevačica grupe Matia Bazar, kojim je i stekla najveću popularnost, prije samostalne karijere.


Opširnije...
 
Opatija - Port Festival - 18.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 19. lipnja 2011. god. u 15:11

 

U subotu na drugoj večeri Open air megaspektakla naziva Port Festival, na bini razmjenjivala se nova postava poznatih DJ-eva kako svjetske, tako i domaće house scene, uz vokalnu pratnju. U subotu su okupljeno mnoštvo zabavljali D.o.n.s, Eric Navarra, Spinne i Lari Picco. Luda zabava trajala je i ove večeri do samog jutra.


Opširnije...
 

   Stranica 101 od 107

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.