Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Galija - Jagermeister Party - 18.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 19. lipnja 2011. god. u 14:34

 

U subotu je Galija u Opatiji na rasporedu imala veliki Jagermeister Party, sa sexy hostesama koje nikog nisu ostavile ravnodušnim. Dj je vrteći najbolju glazbu digao svu ekipu na noge i najluđa zabava u Opatiji mogla je započeti. Atmosfera je bila na vrhuncu, svi oni koju su subotnju noć odlučili provesti tamo, mogli su se uvjeriti zašto je Galija i ove godine jedno od omiljenih mjesta mnogih posjetitelja. Najbolja mjuza, najbolja ekipa. Bravo!


Opširnije...
 
Opatija - Port Festival - 17.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 18. lipnja 2011. god. u 11:31

 

U petak se je po prvi put u opatijskoj luci održala prva večer Open air megaspektakla naziva Port Festival. Na postavljenoj bini razmjenjivali su se neki od najpoznatijih DJ-eva kako svjetske, tako i domaće house scene, uz vokalnu pratnju. U petak je okupljeno mnoštvo moglo uživati u Francescu Diaz, Terriu B, Ivanu Mastermix i Joe 2 Shine. Atrakcija večeri svakako bio je i posebna robot koji je svojoj pojavom oduševio sve. Luda zabava trajala je do samog jutra.


Opširnije...
 
Galija - Johnnie Walker Party - 17.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 18. lipnja 2011. god. u 11:14


U petak se je u prepunoj Galiji održao veliki Johnnie Walker Party. Svi ljubitelji viskija i najpoznatijeg "šetača" došli su na svoje. Atraktivne hostese, odlična glazba i DJ pobrinuli su se za atmosferu, koja je cijelo vrijeme bila na samom vrhuncu. Vesela ekipa zabavljala se dugu u noć.


Opširnije...
 
Galija - Bavaria Ladies Night - 11.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 12. lipnja 2011. god. u 13:49

 

U subotu je u Galiji u Opatiji bilo vrlo vruće uz posebnu noć naziva Bavaria Ladies Night. Atmosfera je bila odlična, plesalo se, veselilo na svakom koraku, unutra u prostorijama ili vani na terasi, zabavi nije bilo kraja. DJ Allegra je puštajući odličnu glazbu, konstantno držala atmosferu na samom vrhuncu. Bila je to još jedna luda i nezaboravna noć u popularnoj Galiji. Definitivno možemo preporučiti svima da kao svoju destinaciju za izlazak u Opatiji odaberu Galiju i uvjere se sami što je dobar party.


Opširnije...
 
Hemingway OP - 11. godišnjica - 11.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 12. lipnja 2011. god. u 13:27

 

U subotu je Hemingway Bar u Opatiji obilježio 11. godišnjicu postojanja. Okupljeno mnoštvo zauzelo je kompletnu tereasu ispred Hemingwaya, a oni najhrabriji okušali su se u plesu ispred pozornice na parkiralištu, koja je za tu prigodu bila postavljena. Za dobre vibracije i atmosferu pobrinuo se Makao bend. Nesumljivo je da će dolaskom vrućih dana sve više i više ekipe, nakratko se premjestiti iz riječkih kafića u Opatiju i kao svoju destinaciju odabrati upravo Hemingway Bar.


Opširnije...
 

   Stranica 102 od 107

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.