Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Opatija - Hairstyle News - 12.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 12. ožujka 2011. god. u 18:05

 

U subotu u Opatiji u Dvorani Gorovo u sklopu 8. međunarodnog frizerskog festivala "Hairstyle News 2011" održan je i sajam. Na sajmu su bili prisutni brojni izlagači s ponudom proizvoda i opreme za frizerske salone, kao i brojne show demonstracije na centralnoj sajamskoj pozornici u izvedbi vrhunskih frizerskih stilista.


Opširnije...
 
Galija - Party noć - 28.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 29. kolovoza 2010. god. u 16:01

 

U subotu je naša foto ekipa posjetila popularnu Galiju u Opatiji. Atmosfera je bila odlična, plesalo se, veselilo na svakom koraku, unutra u prostorijama ili vani na terasi, zabavi nije bilo kraja. DJ je puštajući odličnu glazbu, konstantno držao atmosferu na samom vrhuncu. Bila je to još jedna luda i nezaboravna noć u popularnoj Galiji. Definitivno možemo preporučiti svima da kao svoju destinaciju za izlazak u Opatiji odaberu Galiju i uvjere se sami što je dobar party.


Opširnije...
 
Hemingway OP - Trubači - 28.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 29. kolovoza 2010. god. u 15:39

 

Ove subote je cijeli Hemingway u Opatiji uživao u još jednom nastupu popularnog trubačkog orkestra Bojan Ristić Brass Band. Iako je bilo cijeli dan ružno vrijeme i kiša je padala do navečer, sakupila se ekipa koja je ovu subotnju noć odlučila provesti u Hemingwayu. Primjetili smo da je bilo puno manje ljudi nego inače, kao da više nema turista, očito su se svi vratili svojim domovima.


Opširnije...
 
Colosseum - Paolo Barbato - 21.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 22. kolovoza 2010. god. u 16:55

 

Na drugom eventu Open Air Festivala u subotu je Colosseum ugostio megapopularnog DJ i producenta Paola Barbata koji nas je i ove godine oduševio svojim nezaboravnim partyem. Za warm up prije nastupa Paola Barbata zadužen je bio talentirani mladi talijanski DJ Rafaelle Delbello, a za veliko finale partija Alex Ivanov i Attilio Pessi koji su po prvi put pripremili pravi spektakl za goste, zajedno su istovremeno odvrtiti DJ set "back to back" na 4 decka.


Opširnije...
 
Lovran - Koktelsi i Lady Luna - 20.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 21. kolovoza 2010. god. u 18:03

 
Lovran se definitivno dokazao kao organizator odličnih fešti. I ovog puta u petak, na krcatom Lovranskom mulu, pjevalo se i plesalo uz odlične Koktelse i Lady Lunu. Prije najavljeni nastup Alena Vitasovića, koji je na kraju odgođen, očito nikome nije nedostajao, te se pokazalo kako su dva domaća benda napravila sigurno bolju atmosferu nego što bi to napravio Vitasović. Koktelsi i Lady Luna zapalili su cijeli mul, atmosfera je bila odlična, a ugostitelji su bogatom ponudom hrane i pića, po vrlo popularnim cijenama, okrijepili mnoge u ovoj joše jednoj vrućuj Lovranskoj noći. Fešta je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 

   Stranica 103 od 107

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.