Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Opatija - Đorđe Balašević - 14.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 15. kolovoza 2010. god. u 16:17

 

U subotu, 14. kolovoza, na Ljetnoj se pozornici, pred 5 tisuća posjetitelja, održao veliki koncert "Đorđe Balašević i Panonska mornarica", s posebno dekoriranom pozornicom ali i posebnom produkcijom koja je redateljski i scenski priređena samo za ovu prigodu. Osim što je to bio prvi veliki koncert Balaševića nakon sedam godina, valja napomenuti da je koncert pratila posebna scenografija. Pozornica je bila dizajnirana u obliku broda Panonske mornarice, s drvenim jarbolom visokim 9 metara na kojem se postavilo jedro veličine čak 70 m2 koje će ujedno služiti i kao platno za nedjeljnu spektakularnu projekciju filma.


Opširnije...
 
Hemingway - Subota - 14.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 15. kolovoza 2010. god. u 14:21

 

Nakon velikog koncerta Đorđe Balaševića na Ljetnoj pozornici, ekipa koja nije htjela završit već svoju subotnju večer preselila se u obližnji Hemingway. Obična house večer uz puno cuge upotpunjena je bila sa dvije plesačice koje su mamile poglede posjetitelja i prolaznika.


Opširnije...
 
Adriatic - Rade Šerbedžija - 13.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 14. kolovoza 2010. god. u 14:06

 

Prošlo je više od 20 godina otkako je ovaj izvanredni glumac snimio svoj legendarni album "Ne daj se Ines" uz koji su stasali mnogi naraštaji romantičara. Što se može dogoditi kad se jedan od ponajboljih glumaca i jedan od najvirtuoznijih flamenco-gitarista sastanu i odluče stvarati glazbu? Nekad stanovnici iste republike, danas stanovnici istog grada (Los Angelesa), novo-starim skladbama dokazuju da ne postoje granice između glumačke i glazbene umjetnosti, demonstrirajući savršenu kompatibilnost i sposobnost virtuoznog strukturiranja glazbene cjeline.


Opširnije...
 
Colosseum - Saunders & d'Estate - 07.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 08. kolovoza 2010. god. u 16:42

 

U subotu su u opatijski Colosseum u goste po drugi put došli Austrijska-Ibiza house poslastica Steve Saunders & Armando d'Estate koji su odvrtili zajednički DJ set. Atmosfera je bila na vrhuncu, puštajući odličnu glazbu, rasplesali su mnogobrojnu ekipu koja je došla zabaviti se na ovaj party. Atraktivne plesačice pobrinule su se da svojim sexy plesom animiraju ostale cure da im se pridruže ove vatrene večeri. Plesalo se i u bazenu što je naša photo ekipa ovjekovječila fotografijama. Zabava je trajala čitave noći.


Opširnije...
 
Opatija - Miroslav Škoro - 07.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 08. kolovoza 2010. god. u 12:36

 

U subotu na Ljetnoj pozornici pred nekoliko tisuća ljudi, jedan od najpopularnijih pjevača u Hrvatskoj, Miroslav Škoro održao je svoj veliki koncert povodom proslave Oluje. Već samim dolaskom oko Ljetne pozornice dočekali su ga fanovi željni slikanja s popularnim pjevačem. S osmjehom na licu, dobro raspoložen, u ležernoj robi Škoro se slikao sa svojim fanovima.


Opširnije...
 

   Stranica 104 od 107

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.