Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Lovran - Jasmin Stavros - 04.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 05. kolovoza 2010. god. u 17:44

 

Ove srijede na krcatom Lovranskom molu pjevalo se i plesalo uz odličnog i legendarnog Jasmina Stavrosa. Popularni pjevač na noge je dignuo i doslovno zapalio sve prisutne, redaćuji svoje ultra popularne hitove kojih mu u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri definitivno ne nedostaju. Atmosfera je bila na vrhuncu, vesela ekipa revno je pratila glasom svog omiljenog pjevača, veselila se... a Stavros se ponovno dokazao kao meštar odlične zabave. Sve pohvale Stavrosu na vrhunskom koncertu.


Opširnije...
 
Colosseum - Opatija Fashion Show - 31.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 02. kolovoza 2010. god. u 16:25

 

U subotu se u Colosseumu u Opatiji odrzala velika humanitarna modna revija "Opatija Fashion Show" u organizaciji opatijskog Leo Cluba kojom su se prikupila sredstva za pomoć mladom Opatijcu Huanitu Luksetiću koji boluje od multiple skleroze i kojem je potrebna zahtjevna operacija u Kölnu. Program je vodila Nikolina Pišek.


Opširnije...
 
Hemingway OP - DJ Charlotte - 24.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 25. srpnja 2010. god. u 14:17

 

U subotu je u Hemingway baru u Opatiji nastupila sexy DJ Charlotte. Jedna od najzabavnijih i po nekima najkomičnijih ženskih DJ-a klubske scene Miss Charlotte, oduvijek je imala veliku strast prema glazbi dok je na plesnoj sceni prisutna još od malih nogu. Charlotte je kao DJ počela raditi na dvije londonske radio postaje ‘Invinsible radio’ I radio ‘Pyro’ gdje je gotovo godinu dana imala vlastiti show.


Opširnije...
 
Lovran - Jelena Rozga - 23.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 24. srpnja 2010. god. u 15:53

 
Na prepunom Lovranskom molu, obasjana mjesečinom, pred mnoštvom rasplesane publike, nastupila je fantastična Jelena Rozga. U elegatnoj haljinici Herve Leger u boji pudera, visokim štiklicama zakoračila je na pozornicu i istog trena očarala i ostavila mnoge doslovno bez daha. Moramo primjetiti da je navedenu haljinicu Jelena nosila i na Splitskom festivalu.


Opširnije...
 
Hemingway OP - Party - 16.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 17. srpnja 2010. god. u 19:17

 

Prije samog dolaska ispred Hemingway bara u Opatiji, ovog smo petka odmah primjetili predivnu mega jahtu, koju smo odlučili malo pobliže poslikati. Sve je ubrzo prekinuo zaštitar tvrtke Protect koji je zabranio fotografiranje, iako se jahta nalazi na parkiralištu ispred Hemingway bara, na javnoj površini. Za ekipu Party.hr nema prepreke, zato je svejedno "zabranjena" ljepotica zabilježena našim objektivom.


Opširnije...
 

   Stranica 105 od 107

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.