Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 LIDO Bevanda Beach Resort - R'n'B Exclusive - 23.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 24. srpnja 2016. god. u 18:37

 

U subotu na prekrasnoj plaži LIDO Bevanda Beach Resort u Opatiji održala se je prava klupska poslastica R'n'B Exclusive na kojoj je glavni organizator i kreator ovog jedinstvenog projekta, Balance proslavio svoj 30. rođendan. Rođendan je obilježio veliki vatromet sa mora kao i brojni gosti i prijatelji ovog popularnog party brenda koji su se pridružili na jubilarnom 30. rođendanskom slavlju organizatora R’n’B Exclusive partya.


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - Candy Extravaganza - 22.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 23. srpnja 2016. god. u 20:23

 

U petak je Colosseum nastavio u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima DJa koji je rasplesao veselu ekipu. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu uz mnogobrojne performere (Ibiza dancers, Space soliders, Secret angels...) koji su ovu posebnu noć naziva 'Candy Extravaganza' zaposjeli Colosseum u Opatiji.


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - Summer dream - 21.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 22. srpnja 2016. god. u 20:40

 

U četvrtak je Colosseum u Opatiji zapalio poseban Summer dream‬ projekt, nastup DJ-a iz Brazila ROMÉA Cavalcantea i Marije Debelic - plesačice i MC. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu čitavo vrijeme uz atraktivne plesačice.


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - Utorak - 19.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 20. srpnja 2016. god. u 22:58

 

U utorak je Colosseum nastavio u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima DJa koji je rasplesao veselu ekipu. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - House Sisters - 16.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 17. srpnja 2016. god. u 21:05

 

U subotu je Colosseum u Opatiji nastavio u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima za koje su zadužene bile lijepe House Sisters (sestre Allegra i Thalia). Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu sve do jutra uz fantastične sestre i atraktivne plesačice.


Opširnije...
 

   Stranica 13 od 107

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.