Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Colosseum Opatija - 16. godišnjica - 15.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 17. srpnja 2016. god. u 14:27

 

Kao i svake godine Beach Bar Colosseum u Opatiji potrudio se je napraviti spektakl za svoju sad već 16. godišnjicu. Uz lijepe hostese, vatrene plesačice i moćnog The Liquidator-a - led robota... večer je prošla u najboljem mogućem ugođaju. Beach Baru Colosseum želimo sretan rođendan i još puno ovakvih super godišnjica!


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - Sunrise2Sunset - 14.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 15. srpnja 2016. god. u 19:45

 

U četvrtak je Colosseum nastavio u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima DJa koji je rasplesao veselu ekipu. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - Flower Power - 09.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. srpnja 2016. god. u 21:44

 

U subotu je Colosseum nastavio u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima DJa koji je rasplesao veselu ekipu na posebnoj tematskoj večeri naziva 'Flower Power'. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu čitavo vrijeme uz atraktivne plesačice StereoBookings-a.


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - DJ Dea - 08.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 09. srpnja 2016. god. u 16:44

 

DJ Dea iz Beograda, po nekima najseksi DJ-ica u regiji, preuzela je DJ pult u Beach Baru Colosseum u Opatiji. Dea je stvorila užarenu atmosferu, ritmove uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu sve do jutra.


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - Invasion night - 02.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 03. srpnja 2016. god. u 18:39

 

U subotu je Colosseum nastavio u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima DJa koji je rasplesao veselu ekipu. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu uz mnogobrojne performere (Ibiza dancers, Space soliders, The Liquidator - led robot...) koji su ovu posebnu noć naziva 'Invasion night' zaposjeli Colosseum u Opatiji.


Opširnije...
 

   Stranica 14 od 107

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.