Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Opatija - Dora 2019. - Red Carpet - 16.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 18. veljače 2019. god. u 11:41

redcarpet1602191

 

Ovogodišnji Izbor za pjesmu Eurovizije "Dora" okupio je brojna poznata lica. Za crveni tepih slavne ljepotice potrudile su se zablistati od glave do pete. Najviše pažnje plijenila je uvijek senzacionalna Lidija Bačić.


Opširnije...
 
Opatija - Dora 2019. - Green Room - 16.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 18. veljače 2019. god. u 11:31

greenroom1602191

 

U Green Roomu ovogodišnje Dore bilo je vrlo zanimljivo i veselo. Mnogobrojni izvođači, zajedno sa svojim stožerom, pratili su svaki bod koji su im dodjelivali ocjenjivački sudovi smješteni u osam HRT-ovih centara, Studiju Vukovar i u Zagrebu, te televizijski gledatelji svojim pozivima odnosno SMS porukama. Za odlazak u Izrael borili su se Bojan Jambrošić i Danijela Pintarić, Jelena Bosančić, Kim Verson, Jure Brkljača, Beta Sudar, Lea Mijatović, Gelato Sisters, Luka Nižetić, Elis Lovrić, Domenika, Roko, Ema Gagro, Lidija Bačić Lille, Lorena, Bernarda, Manntra.


Opširnije...
 
Opatija - Dora 2019. - 16.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 18. veljače 2019. god. u 11:14

dora1602191

 

Hrvatsku će na ovogodišnjem Izboru za pjesmu Eurovizije u Izraelu predstavljati Roko Blažević sa skladbom 'The Dream'. Statuu Dore, rad umjetnika Ivice Propadala, uručio je glavni ravnatelj Hrvatske radiotelevizije Kazimir Bačić, a veleposlanik države Izrael u RH Ilan Mor prenio je srdačne pozdrave iz Tel Aviva, u ime izraelskog naroda te zaželio sreću upravo u Izraelu na ovogodišnjem Izboru za pjesmu Eurovizije. Za odlazak u Izrael borili su se Bojan Jambrošić i Danijela Pintarić, Jelena Bosančić, Kim Verson, Jure Brkljača, Beta Sudar, Lea Mijatović, Gelato Sisters, Luka Nižetić, Elis Lovrić, Domenika, Roko, Ema Gagro, Lidija Bačić Lille, Lorena, Bernarda, Manntra.


Opširnije...
 
Angiolina Re-Sea Dance - Željko Joksimović - 29.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 02. siječnja 2019. god. u 10:18

 

U subotu pred mnogobrojnim posjetiteljima u Angiolini u Opatiji svojim glazbenim umijećem sve prisutne na noge digao je jedan i jedini, Željko Joksimović. Najveća regionalna glazbena zvijezda, Željko Joksimović, još je jednom potvrdio kako je itekako omiljen i popularan u Hrvatskoj. Za dobar štimung nakon koncerta zadužen je bio DJ Bosco. Djelić atmosfere sa koncerta pogledati možete na fotografijama koje slijede.


Opširnije...
 
Angiolina Re-Sea Dance - Saša Matić - 16.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 22. studenog 2018. god. u 13:29

 

U petak je u Angiolini Re-Sea Dance u srcu Opatije, mikrofon u ruke uzeo Saša Matić, koji je redajući svoje hitove zapalio sve. Mnogobrojni gosti uživali su u posebnom štimungu čitavu noć.


Opširnije...
 

   Stranica 2 od 107

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.