Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Angiolina Re-Sea Dance - Jala Brat & Buba Corelli - 05.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 10. listopada 2018. god. u 10:41

 

Jala Brat i Buba Corelli su u Angiolini Re-Sea Dance napravili spektakularan party. Nakon što se klub ispunio veselom ekipom krenula je zabava. Ništa manje važne nisu bile ni atraktivne hostese koje su dodatno podizale atmosferu. Kako je to izgledalo pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 
Angiolina Re-Sea Dance - Rasta - 21.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 24. rujna 2018. god. u 09:28

 

Rasta je u Angiolini Re-Sea Dance napravio spektakularan party. Nakon što se klub ispunio veselom ekipom krenula je zabava. Ništa manje važne nisu bile ni atraktivne hostese koje su dodatno podizale atmosferu. Kako je to izgledalo pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 
Angiolina Re-Sea Dance - R’n’B Exclusive - 10.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 15. kolovoza 2018. god. u 11:52

angiolina1008181

 

U petak u Angiolina Re-Sea Dance u Opatiji održao se je R’n’B Exclusive party. Za jedinstveni provod uz najbolje glazbene ritmove zadužen je bio poseban gost iz Frankfurta, MTV Blackbeat tour DJ DADO. Specijalnim plesnim nastupom svih su zabavili i ekskluzivni R'n'B performeri, a prekrasni modeli pobrinuli su se da se svi ugodno smjeste i uživaju u nezaboravnoj večeri.


Opširnije...
 
Caffe bar 'Centar' Lovran - Live house sax - 08.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 09. kolovoza 2018. god. u 22:04

 

U srijedu je Caffe bar 'Centar' u Lovranu pripremio za sve svoje posjetitelje pravu poslasticu, 'Live house sax' uz odličnog DJ-a Matiju i Tončija Trinajstića na saksofonu. Vesela ekipa popunila je vrlo brzo cijeli bar i luda zabava mogla je započeti. Atraktivne Jägermeister hostese dodatno su začinile noć. Svakog posjetitlja dočekivale su s osmjehom na licu upoznavajući ih s akcijskim cijenama omiljenog im pića te večeri. Atmosfera je bila užarena i cijelo vrijeme na samom vrhuncu. Zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
Angiolina Re-Sea Dance - Playboy Party - 27.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 30. srpnja 2018. god. u 00:38

 

Playboy je u Angiolini Re-Sea Dance napravio spektakularan Playboy party. Nakon što se klub ispunio zečicama krenula je zabava. Ništa manje važne nisu bile ni plesačice koje su dodatno podizale atmosferu baš kako Playboyu i dolikuje. Kako je to izgledalo pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 

   Stranica 3 od 107

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.