Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Angiolina Re-Sea Dance - R’n’B Exclusive - 20.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 23. srpnja 2018. god. u 07:23

angiolina200718

 

U petak u Angiolina Re-Sea Dance u Opatiji održao se je R’n’B Exclusive party. Za jedinstveni provod uz najbolje glazbene ritmove zadužen je bio poseban gost iz Frankfurta, MTV Blackbeat tour DJ DADO. Na sceni mu se pridružio i mladi riječki DJ i producent, DJ Cashew koji je već dobio brojne pohvale od svjetski poznatog Trip Citya. Specijalnim plesnim nastupom svih su zabavili i ekskluzivni R'n'B performeri, a prekrasni modeli pobrinuli su se da se svi ugodno smjeste i uživaju u nezaboravnoj večeri.


Opširnije...
 
Angiolina Re-Sea Dance - Angiolina 1st Anniversary - 14.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 17. srpnja 2018. god. u 09:10

angiolina1407181

 

U subotu je u Opatiji svoj prvi rođendan proslavila Angiolina Re-Sea Dance, koja se nalazi pored slavnog istoimenog parka. Tom velikom događaju prisustvovalo je mnoštvo poznatih uzvanika, a za odličnu zabavu pobrinuli su se TURKTHEDJ, Kristie Cle, Margie (ples sa svjetlećim krilima), te posebne plesačice iz Rusije.


Opširnije...
 
Galija Opatija - Subotnja noć - 30.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 02. srpnja 2018. god. u 07:01

 

U subotu je atmosfera u Galiji bila odlična, plesalo se i veselilo na svakom koraku. DJ Alen G je puštajući odličnu glazbu, atmosferu konstantno držao na samom vrhuncu. Bila je to još jedna nezaboravna noć u popularnoj Galiji.


Opširnije...
 
Angiolina Re-Sea Dance - R’n’B Exclusive - 29.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 02. srpnja 2018. god. u 07:00

 

U petak u Angiolina Re-Sea Dance u Opatiji održao se je jedinstveni R’n’B Exclusive "Oldies But Goldies" party. Večer je bila posvećena RnB i Hip Hop klasicima u sklopu partya "Oldies But Goldies" kojeg R’n’B Exclusive organizira jednom godišnje. Za ugodnu ljetnu atmosferu pobrinule su se blistave R’n’B Honeys zajedno uz plesni show Exclusive R’n’B Performance.


Opširnije...
 
Restoran 'Molo' Opatija - Pink Wing - 07.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 09. lipnja 2018. god. u 09:05

molo070618

 

Treću godinu za redom karavana luksuznih vozila poput Rolls Roycea, McLarena, Lamborghinija, Aston Martina i Ferrarija vrijedna ukupno oko 20 milijuna eura donosi jedinstveno, neposredno iskustvo krajolika i okusa Hrvatske. U četvrtak se je na opatijskom mulu, u restoranu i baru 'Molo' održao 'Pink Wing After Party'. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na partyju koje je privuklo mnogobrojne goste i uzvanike, koji su uz gurmanske delicije uživali dugo u noć. Moderan i atraktivan dizajn interijera restorana i bara 'Molo' potpisuje poznati hrvatski dizajner Filip Gordon Frank, a kum restorana je najbolji i najveći hrvatski automobilistički as Niko Pulić.


Opširnije...
 

   Stranica 4 od 107

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.