Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Restoran 'Molo' Opatija - Vatrena večer - 30.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 31. svibnja 2018. god. u 09:33

molo3005181

 

U srijedu se je na opatijskom mulu, u restoranu i baru 'Molo' održala 'Vatrena večer', u čast nekadašnjih igrača Hrvatske nogometne reprezentacije. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na partyju koje je privuklo mnogobrojne goste i uzvanike, koji su uz gurmanske delicije uživali dugo u noć. Moderan i atraktivan dizajn interijera restorana i bara 'Molo' potpisuje poznati hrvatski dizajner Filip Gordon Frank, a kum restorana je najbolji i najveći hrvatski automobilistički as Niko Pulić.


Opširnije...
 
Opatija - 27. Rally Opatija 2018. - 04.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 06. svibnja 2018. god. u 02:10

 

Auto Klub 'Opatija' je u suradnji sa Gradom Opatijom 03. i 05. svibnja 2018. godine organizirao rally natjecanje pod nazivom '27. Rally Opatija 2018.'. Rally se boduje za Prvenstvo Republike Hrvatske, Prvenstvo Centralno Europske Zone, Mitropa Rally Cup, Rally Šampionat Bosne i Hercegovine te Rally Kup Bosne i Hercegovine, a odvijao se je na brzim i zahtjevnim cestama opatijskog zaleđa i Istre. Ugodno druženje nakon rallyja održalo se je u restoranu Molo u Opatiji. Za dobru atmosferu pobrinuo se je DJ Alen G., a atraktivne hostese dočekivale su goste prigodnim pićem dobrodošlice.


Opširnije...
 
Angiolina Re-Sea Dance - Cosmetic News Night - 14.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 15. travnja 2018. god. u 23:44

 

U subotu u Angiolini re-sea dance u Opatiji održala se je Cosmetic News Night. Mnogobrojni gosti mogli su uživati u modnoj reviji riječkog dizajnerskog studija koji okuplja petnaestak hrvatskih modnih dizajnera s unikatnim odjevnim predmetima pod zajedničkim imenom Cro design studio. Za odličnu atmosferu pobrinuli su se Sandi Cenov i Minea. Voditelj večeri bio je pjevač, zabaljač i imitator Boris Kosmač.


Opširnije...
 
Angiolina Re-Sea Dance - New Year's Eve - 31.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 02. siječnja 2018. god. u 17:27

angiolina3112171

 

Poznata pod različitim imenima poput 'Biser Jadrana' ili 'Kraljica turizma', Opatija je ove godine pripremila brojne dočeke, a jedan od najposebnijih je bio klupski doček u Angiolina Re-sea dance za koji je zadužen bio popularni R'n'B Exclusive party koji već tradicionalno organizira novogodišnju proslavu u Opatiji. Program večeri predvodio je Dj Sheko i Dj Zrna iz Zagreba koji su za podij pripremili najbolje R'n'B, Reggeaton-Latino i Hip Hop hitove. Atraktivne plesačiće iz Slovenije izvele su poseban Mystique Dance Show.


Opširnije...
 
Angiolina Re-Sea Dance - Željko Joksimović - 29.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 30. prosinca 2017. god. u 21:12

angiolina2212171

 

U petak pred mnogobrojnim posjetiteljima u Angiolini u Opatiji svojim glazbenim umijećem sve prisutne na noge digao je jedan i jedini, Željko Joksimović. Najveća regionalna glazbena zvijezda, Željko Joksimović, još je jednom potvrdio kako je itekako omiljen i popularan u Hrvatskoj. Djelić atmosfere sa koncerta pogledati možete na fotografijama koje slijede.


Opširnije...
 

   Stranica 5 od 107

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.